District8.net | Homepage

22 augustus Belangrijk bericht van onze sponsor

🕔22.aug 2013

“Print it or lose it” Belangrijk bericht voor mensen die foto’s maken met hun tablet of smartphone.

legelijst

In de huidige digitale wereld van fotografie bestaat een reëel gevaar dat families die geen afdrukken maken van hun digitale foto’s of hun digitale archief niet goed beheren, eindigen zonder fotogeschiedenis. Wie kent ze niet, de horrorverhalen van mensen die hun digitale foto’s zijn kwijtgeraakt door verlies of diefstal van hun telefoon, een harddisk van de computer die kapot gaat of geheugenkaarten die per ongeluk gewist worden? Hoe gaat u straks aan uw kinderen uitleggen dat er voor hen geen fotoalbum met babyfoto’s is? Of stel je eens voor dat je alle foto’s van je laatste vakantie of party kwijt bent!

De enige manier om te garanderen dat je digitale foto’s levenslang meegaan is door ze af te drukken.

Het afdrukken van uw dierbare foto’s die op uw telefoon of tablet staan is bij Fotobister nog eenvoudiger geworden. Als eerste en enige in Nederland gebruiken wij de nieuwste WIFI technieken om de foto’s van uw camera of tablet te halen. Geen gedoe meer met kabels, internet of downloaden van dure apps. Bij traditionele kiosken moeten eerst alle foto’s ingeladen worden. En dat is lastig, want sommige mensen hebben wel 2000 foto’s op hun telefoon waardoor ze erg lang moeten wachten voor alles ingeladen is en met de volgende stap kan worden begonnen.

Bij Fotobister is dat allemaal niet nodig op uw telefoon of tablet kiest u alleen de foto’s die u wilt laten afdrukken. Uitsluitend deze foto’s worden dan ingeladen waarna u zelf indien gewenst de foto kunt bewerken; hierbij moet u denken aan het verwijderen van rode ogen, het zwart-wit of sepia maken of zelfs het bepalen van een nieuwe uitsnede. Kom langs bij ons met uw smartphone of tablet (Android, Apple of Windows ) En maak de mooiste afdrukken op het beste fotopapier. Nog geen ervaring met het printen van foto’s vanaf uw telefoon of tablet “Geen nood” u wordt bij ons niet aan uw lot overgelaten aan de fotokiosk, deskundig personeel helpt u persoonlijk zodat u zeker uw weg vind in de vele mogelijkheden en zo uw mooiste foto’s bijna direct mee naar huis kunt nemen.

Kom het uitproberen bij Fotobister aan de Voldersgracht 16 in Delft. (Fotobister.nl)

Zoek op onze site

instagramposter

Recente reacties

GB

GB

Zo, die heeft meerdere engeltjes op zijn of haar schouder

BEKIJK ARTIKEL
Willem v. O.

Willem v. O.

Ze hadden natuurlijk nog even kunnen proberen de kat uit

BEKIJK ARTIKEL
Joop

Joop

Ze zouden aan de kant van het station dat hele

BEKIJK ARTIKEL
theo meijer

theo meijer

Dit zijn alleen de geregistreerde gevallen.Mn zoon is,weliswaar niet geheel

BEKIJK ARTIKEL
Corien

Corien

Ik was er ook bij vanacht was vreselijk weet iemand

BEKIJK ARTIKEL
Glenn van Heusden

Glenn van Heusden

Hoeveel mensen moeten er nog volgen Gemeente Delft? Echt onbegrijpelijk.

BEKIJK ARTIKEL
Erik

Erik

Verwarde de maximum snelheid van de auto met die van

BEKIJK ARTIKEL

Facebook.com/District8.net