District8.net | Homepage

23 september Fietser omgekomen bij aanrijding met auto Generaal Spoorlaan

0 Comments 🕔23.sep 2017

Rijswijk – De hulpdiensten werden zaterdagavond met spoed gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de Generaal Spoorlaan in Rijswijk. Ter plaatse was er een fietser door een auto geschept de fietser raakte hierbij zwaargewond. Het slachtoffer had door de klap een hartstilstand gekregen en moest worden gereanimeerd. Omstanders zijn direct begonnen met reanimeren. Dit is hierna door de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team dat met de auto ter plaatse kwam overgenomen.

Het slachtoffer is ondanks alle hulp overleden. De automobilist heeft voor zover bekend geen verwondingen opgelopen en is meegenomen naar het politiebureau. De brandweer is later met spoed ter plaatse gekomen omdat er rook/stoom van de auto af kwam. De brandweer heeft de auto gecontroleerd. De Generaal Spoorlaan is i.v.m. het ongeval afgesloten. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) en de FO (Forensische Opsporing) zijn inmiddels begonnen met een groot onderzoek. De politie heeft rondom het ongeval schermen geplaatst.

UPDATE 24-09-2017

Rijswijk – Een 62-jarige fietser kwam zaterdagavond 23 september om het leven toen hij omstreeks 19:15 uur werd aangereden op de Generaal Spoorlaan. De politie hield drie mannen, 18, 19 en 45 jaar uit Den Haag, aan voor de mogelijke betrokkenheid bij het veroorzaken van de dodelijke aanrijding.

De fietser werd geschept door een auto. Omstanders stapten direct uit om hulp te verlenen, maar al snel bleek duidelijk dat het slachtoffer was overleden aan zijn verwondingen. Bij het ongeval waren meerdere auto’s betrokken. Agenten hielden de bestuurders van twee betrokken voertuigen, 18 en 19 jaar, en de eigenaar van een van de auto’s aan. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval en is op zoek naar meer getuigen.

Iets gezien?
De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien om de toedracht van dit dodelijk ongeval te onderzoeken. Hebt u iets gezien? Neem dan contact op met de districtsrecherche Delft-Westland via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Foto’s Harry van Werven

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties

Wees de eerste en plaats een reactie!

Plaats een reactie

Op District8.net geven wij u de mogelijkheid om te reageren.
(Disclaimer, copyright en de huisregels)

Voordat uw reactie zichtbaar is op de website zal uw reactie eerst bekeken worden door de redactie van District8.net

Zoek op onze site

Recente reacties

Tamme Aap

Tamme Aap

Mevrouw haalde de batterij uit de rookmelder, en ging weer

BEKIJK ARTIKEL
Ome Jan

Ome Jan

Misschien teveel aandacht voor zijn smartphone?

BEKIJK ARTIKEL
Buurtpreventie Steenvoorde-Noord

Buurtpreventie Steenvoorde-Noord

Buurtpreventie team Steenvoorde-Noord meld op twitter dat er een auto

BEKIJK ARTIKEL
Harry

Harry

Ik zit op die school en zag het helemaal afgezet

BEKIJK ARTIKEL
Yourchoice

Yourchoice

Ik denk dat dit de Bonairestraat is. Flinke klap.

BEKIJK ARTIKEL
Nicky

Nicky

Ik hoorde het via een vriendin van me en schoot

BEKIJK ARTIKEL
h dorst

h dorst

zo erg

BEKIJK ARTIKEL

Facebook.com/District8.net