District8.net | Homepage

23 september Fietser omgekomen bij aanrijding met auto Generaal Spoorlaan

0 Comments 🕔23.sep 2017

Rijswijk – De hulpdiensten werden zaterdagavond met spoed gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de Generaal Spoorlaan in Rijswijk. Ter plaatse was er een fietser door een auto geschept de fietser raakte hierbij zwaargewond. Het slachtoffer had door de klap een hartstilstand gekregen en moest worden gereanimeerd. Omstanders zijn direct begonnen met reanimeren. Dit is hierna door de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team dat met de auto ter plaatse kwam overgenomen.

Het slachtoffer is ondanks alle hulp overleden. De automobilist heeft voor zover bekend geen verwondingen opgelopen en is meegenomen naar het politiebureau. De brandweer is later met spoed ter plaatse gekomen omdat er rook/stoom van de auto af kwam. De brandweer heeft de auto gecontroleerd. De Generaal Spoorlaan is i.v.m. het ongeval afgesloten. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) en de FO (Forensische Opsporing) zijn inmiddels begonnen met een groot onderzoek. De politie heeft rondom het ongeval schermen geplaatst.

UPDATE 24-09-2017

Rijswijk – Een 62-jarige fietser kwam zaterdagavond 23 september om het leven toen hij omstreeks 19:15 uur werd aangereden op de Generaal Spoorlaan. De politie hield drie mannen, 18, 19 en 45 jaar uit Den Haag, aan voor de mogelijke betrokkenheid bij het veroorzaken van de dodelijke aanrijding.

De fietser werd geschept door een auto. Omstanders stapten direct uit om hulp te verlenen, maar al snel bleek duidelijk dat het slachtoffer was overleden aan zijn verwondingen. Bij het ongeval waren meerdere auto’s betrokken. Agenten hielden de bestuurders van twee betrokken voertuigen, 18 en 19 jaar, en de eigenaar van een van de auto’s aan. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval en is op zoek naar meer getuigen.

Iets gezien?
De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien om de toedracht van dit dodelijk ongeval te onderzoeken. Hebt u iets gezien? Neem dan contact op met de districtsrecherche Delft-Westland via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Foto’s Harry van Werven

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties

Wees de eerste en plaats een reactie!

Plaats een reactie

Op District8.net geven wij u de mogelijkheid om te reageren.
(Disclaimer, copyright en de huisregels)

Voordat uw reactie zichtbaar is op de website zal uw reactie eerst bekeken worden door de redactie van District8.net

Zoek op onze site

Recente reacties

Ome Jan

Ome Jan

beste meneer Langeweg, Wie weet was het wel een kamikaze-automobilist die

BEKIJK ARTIKEL
One Jan

One Jan

Het fietspad is daar veel te smal en onoverzichtelijk vanwege

BEKIJK ARTIKEL
Huub Langeweg

Huub Langeweg

Er zullen nog veel meer ongelukken gebeuren zolang fietsers en

BEKIJK ARTIKEL
Esther

Esther

Ik woon in deze straat, vlak naast de woning waar

BEKIJK ARTIKEL
mvr edelenbos

mvr edelenbos

mmmm niet slim!

BEKIJK ARTIKEL
Johan

Johan

Je bent een blinde aap als je zo'n groot geel

BEKIJK ARTIKEL
Sant

Sant

Zo dat was even schrikken zeg !

BEKIJK ARTIKEL

Facebook.com/District8.net