District8.net | Homepage

3 maart Gewonde bij aanrijding Westplantsoen Delft

10 Comments 🕔03.mrt 2014

IMG_0336

Delft – Aan het Westplantsoen in Delft heeft maandagmiddag 3 maart een aanrijding plaats gevonden tussen een fietser en een automobiliste. Een jongetje fietste vanaf de stoep plotseling de weg op waarna de bestuurster hem schepte. Een omstander heeft het slachtoffer direct eerste hulp verleend. De hulpdiensten kwamen even later met spoed ter plaatse en namen de taak van de omstander over, het jongetje is vervoerd naar het ziekenhuis. De Verkeers Ongevallen Analysedienst (VOA) heeft ter plaatse onderzoek gedaan.

IMG_0338

IMG_0345

IMG_0354

IMG_0357

IMG_0368

Foto’s Daan van den Ende

10 Reacties

 1. 🕔 7:55, 04.mrt 2014

  Fred

  Rij hier met regelmaat en zie ander verkeer,dat altijd veel te snel door deze straat rijdt,met die snelheden kan je nooit overzicht hebben en tijdig stoppen,hoe langzamer je rijdt des te minder het letsel bij een e.v.t aanrijding!!

 2. 🕔 19:05, 04.mrt 2014

  damien de paauw

  de maximum toegestane snelheid is hier 50km/u en dat wordt hier over het algemeen gewoon gereden de kinderen van de school rijden gewoon gevaarlijk ik heb al zo’n 20x meegemaakt dat de scholieren zonder te kijken oversteken of zomaar ineens de weg op duiken nou heb ik een brommer dus kan ik makkelijk uitwijken maar een keer kan dat niet en rij ik er vol tegenaan

 3. 🕔 22:53, 04.mrt 2014

  Ton

  De maximumsnelheid is geen recht (met je brommer mag je sowieso maar maximaal 30 km/u hier). Als er fietsertjes in beeld zijn, dien je (ik ook, als automobilist) je snelheid daarop aan te passen. De wegbeschildering (suggestie-fietspaden) is ook duidelijk bedoeld om de snelheid te doen matigen. Tegenliggende auto’s kunnen elkaar alleen passeren door op de suggetiefietspaden te gaan rijden. Op Veelnaam na snapt iedereen dan dat je er geen 50 km/u moet gaan rijden, als de scholen beginnen of uitgaan.
  Geloof me, ik rijd als een beest, waar het kan, maar in gebieden als het Westplantsoen heb ik een rauw ei tussen mijn voet en het gaspedaal en de andere voet bij de rem. Gewoon gezond verstand.

 4. 🕔 13:12, 05.mrt 2014

  Willem 2

  Helemaal gelijk Ton …, alleen houd het een beetje over als iemand zich voor je auto werpt.

 5. 🕔 16:53, 05.mrt 2014

  petertje

  Helemaal gelijk Ton …, alleen houd het een beetje over als iemand zich voor je auto werpt.

  Wat dacht je als V.O weer met een kat aan het werpen is..

 6. 🕔 19:09, 06.mrt 2014

  Willem v. O.

  Over werpen gesproken,
  ik heb wel eens, door mezelf tussen de auto’s te werpen, een witte kat gered die ’s avonds laat doodgemoedereerd het drukke kruispunt van de Kruithuisweg bij de Voorhofdreef over wandelde zonder op of om te kijken. Ging maar op het nippertje goed.
  Kon hem zo pakken en heb hem in de auto meegenomen en bij het politiebureau afgeleverd. Werd later nog door de politie gebeld dat dat beestje doof scheen te zijn, ontsnapt was en normaal nooit buiten kwam en door de eigenaar opgehaald was.
  Van de eigenaar nooit iets gehoord.

  Wat dacht je als V.O weer met een kat aan het werpen is..

 7. 🕔 11:42, 07.mrt 2014

  bruin klaasma

  @Willem Van de eigenaar nooit iets gehoord… de kat ook niet ☺

 8. 🕔 15:49, 07.mrt 2014

  petertje

  Dat je dat niet zag dat die kat doof was..

 9. 🕔 0:36, 10.mrt 2014

  Willem v. O.

  Ik kon de kleur van zijn ogen niet zien.

  Dat je dat niet zag dat die kat doof was..

 10. 🕔 11:39, 10.mrt 2014

  Buzzie

  Net op het nieuws (journaal op tv) gezien, dat er steeds meer kinderen zakken voor het verkeersexamen op de basisschool. Hoe komt dat? Doordat de ouders zelf het slechte voorbeeld geven. Rijden met (kleine) kinderen zomaar een rotonde op, waar ZIJ voorrang behoren te verlenen. Als je daar dan wat van zegt, kan je een stoot voor je kanis krijgen. Nou… Ik vind het niet gek, dat er dan zoveel aanrijdingen met (jeugdige) fietsers gebeuren. Valt, uiteraard, niet goed te praten, maar… Je kan nooit overal op voorbereid zijn. Wil je dat wel, kan je beter thuis blijven, want dan krijg je zelf NOOIT een aanrijding.
  Ik zeg, op mijn beurt, IEDEREEN moet in het verkeer uitkijken. Voetgangers, (brom-/snor-)fietsers, automobilisten en beroepschauffeurs.
  Enne…Willem. Mijn complimenten, hoor, dat je een kat hebt gered. Zijn maar weinig MENSEN, die dat doen. Wel klagen, dat je het verkeer in gevaar brengt voor een kat. Maar… Als het om een hond had gegaan, hoor je die zeikerds niet. Toppie hoor, Willem! 😀

Plaats een reactie

Op District8.net geven wij u de mogelijkheid om te reageren.
(Disclaimer, copyright en de huisregels)

Voordat uw reactie zichtbaar is op de website zal uw reactie eerst bekeken worden door de redactie van District8.net

Zoek op onze site

Recente reacties

Henk

Henk

Deze persoon ziet een grote bus op het fietspad over

BEKIJK ARTIKEL
Abid

Abid

إن لله وإن إليه راجعون .اللهم إرحمه وإجعله من

BEKIJK ARTIKEL
E.M

E.M

Ben benieuwd of de burgemeester nu weer zo snel is

BEKIJK ARTIKEL
mp

mp

9 fotoos?????????

BEKIJK ARTIKEL
G.vd.B

G.vd.B

De meeste chauffeurs en de chauffeuse rijden echt als

BEKIJK ARTIKEL
Jelle.

Jelle.

@Lamme aap het word tijd dat jij weer naar school

BEKIJK ARTIKEL
Tamme Aap

Tamme Aap

Gevalletje niet uit je doppen kijken, misschien? Waarver twee vechten,

BEKIJK ARTIKEL

Facebook.com/District8.net