District8.net | Homepage

31 december / 1 januari Overzicht van Oud & Nieuw meldingen Rotterdam e.o.

0 Comments 🕔01.jan 2018

Schiedam – Zondagavond is de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand op de Parkweg in Schiedam. Bij een kapperszaak werd er vuurwerk naar binnen gegooid waardoor er veel rook in het pand kwam te staan. In het pand was verder geen brand ontstaan waardoor de brandweer na een controle weer snel kon inpakken.

 

Schiedam – Rond half negen zondagavond heeft de brandweer op de Van Hallstraat in Schiedam een klein buitenbrandje geblust. Er stond wat meubilair in brand. Met een straal hogedruk was het vuur snel geblust.

 

Vlaardingen – Het enorme vreugdevuur langs de Marathonweg in Vlaardingen werd 1 januari 0:00 uur ontstoken. Vele tientallen mensen kwamen kijken bij de enorme stapel kerstbomen en pallets. Het grote vreugdevuur waar door veel personen lang aan gewerkt is brandde nog uren.

 

Rotterdam – Aan de Bruijnstraat was er voor de brandweer geen eer meer te behalen bij een autobrand. De auto mag als verloren beschouwd worden nadat de brandweer klaar was met blussen. Het is een van de vele auto’s die in de nieuwjaarsnacht verwoest zijn door brand

 

Vlaardingen – De brandweer rukte nieuwjaarsnacht met spoed uit naar de Floris de Vijfdelaan in Vlaardingen. Bij aankomst staat de auto al volledig in brand en is er geen redden meer aan. De brandweer kan niet meer doen dan het afblussen van het voertuig. In de regio zijn rond oud en nieuw opvallend veel auto’s uitgebrand.

 

Vlaardingen – Op een parkeerplaats aan de Samuel Esmeijerstraat is een geparkeerd staande auto deels in brand gevlogen. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de auto volledig in de gloria kwam te staan. De brand heeft wel veel schade aangebracht aan het voertuig.

 

Vlaardingen – Aan de Floris de Vijfdelaan is een fontein ontstaan nadat er problemen waren met de brandkraan. De brandkraan was gebruikt door het blussen tijdens een autobrand eerder in deze nacht. Het water spoot zo’n vijf meter omhoog. De brandweer kwam alsnog ter plaatse maar kon niets doen. Het wachten is op Evides die de waterleiding zal afsluiten.

 

Vlaardingen – Na enkele uren gebrand te hebben was er niet veel meer over van het vreugdevuur aan de Broekweg in Vlaardingen. De brandweer kwam later in de nacht langs om de restanten van de vuurstapel te blussen.

Foto’s: FlashphotoNL

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties

Wees de eerste en plaats een reactie!

Plaats een reactie

Op District8.net geven wij u de mogelijkheid om te reageren.
(Disclaimer, copyright en de huisregels)

Voordat uw reactie zichtbaar is op de website zal uw reactie eerst bekeken worden door de redactie van District8.net

Zoek op onze site

instagramposter

Recente reacties

z.bruin

z.bruin

brandschade bij fit-line brandschade 10% brandweerschade 90%

BEKIJK ARTIKEL
An

An

Ben wel benieuwd wat de melding was. Man bekneld tussen

BEKIJK ARTIKEL
mar

mar

die hield zich vast aan de snelheid

BEKIJK ARTIKEL
S. Tink

S. Tink

Of je glazenwasser bent of geldwitwasser, dat maakt allemaal niet

BEKIJK ARTIKEL
Gaab

Gaab

@ AQ dit is zijn eigen keuze geweest. Iedereen rouwt

BEKIJK ARTIKEL
Jade

Jade

Mooi straat stond vol met hulp diensten we dachten dat

BEKIJK ARTIKEL
ricardo

ricardo

hoezo hekken? laat dan gelijk langs de rest van de grachten

BEKIJK ARTIKEL

Facebook.com/District8.net