District8.net | Homepage

31 december / 1 januari Alle incidenten omtrent Oud en Nieuw 2016/2017 [VIDEO]

0 Comments 🕔01.jan 2017

Den Haag – De brandweer kwam bij toeval langs een brandende ondergrondse container aan de Hulshorststraat in Den Haag, nadat het water was aangesloten is de bak gevuld met water en is de brandweer door gegaan.

 

⏏ Video; Jasper Wennekes

Den Haag – Op de Viljoenstraat in Den Haag ging een bestelbusje in vlammen op, de brandweer kwam met spoed ter plaatse. Ondanks de snelle reactie van de buurtbewoners is het busje volledig uitgebrand, berger Vreugdenhil heeft het busje meegenomen.

 

‘S-Gravenzande – Aan de Rijnvaartweg in ‘S-Gravenzande hebben onbekende personen een loopbrug in de brand gestoken. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de brug geblust. De schade valt mee.

 

Delft – Aan de Raamstraat in Delft ging een stapel hout in vlammen op, de brandweer kwam ter plaatse en heeft de stapel hout geblust.

 

Den Haag – Op de Kaapstraat in Den Haag ging de binnenkant van een geparkeerde auto volledig in vlammen op. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft kunnen voorkomen dat de auto volledig uitbranden, De oorzaak is bij deze autobrand vermoedelijk kortsluiting.

 

Den Haag – De brandweer werd om 22:08 uur opgeroepen voor een voertuigbrand op de Kaapstraat in Den Haag.  Vandalen hebben daar een vuurwerkbom gegooid op een busje, waarna deze via een gat in een zijraam in het busje terecht kwam. Het busje kwam in brand te staan en de brandweer moest eraan te pas komen om te blussen.

 

⏏ Video; Jasper Wennekes

Den Haag – Aan de Van Osstraat in Den Haag ging een geparkeerde auto op in vlammen, buurtbewoners zagen na een knal iemand wegrennen. Hierna sloegen de vlammen al uit de auto. De brandweer heeft de auto geblust. De auto is total-loss en meegenomen door berger Vreugdenhil.

 

Delft – Aan de Oudraadtweg in Delft stond naast de studentenflat een stapel met hout en een fiets in de brand. Buurtbewoners belde de brandweer, deze kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst heeft de brandweer het vuurtje geblust. Hierna is de brandweer weer retour gegaan.

 

⏏ Video; Jasper Wennekes

Rijswijk – Aan de Willem van Rijswijckstraat in Rijswijk was brand uitgebroken in de oude brandweerkazerne. De brandweer gaf bij aankomst het sein ‘Middelbrand’. Bij de brand kwam veel rook vrij. De schade aan het gebouw is flink.

 

⏏ Video; Jasper Wennekes

Rijswijk – Aan de Ieplaan in Rijswijk is een auto deels in vlammen op gegaan. De buurman zag door de gordijnen heen vlammen en ging kijken. Deze trof de brandende auto aan, de buurman heeft met een poederblusser de brand grotendeels kunnen blussen. De brandweer heeft nageblust. De schade aan de auto is flink.

 

⏏ Video; Jasper Wennekes

Den Haag – Bij de brandweer kwam een melding binnen van een voertuigbrand aan de Slijpmolen in Den Haag. Bij aankomst bleek er een tuinhuisje in de brand te staan. De brandweer heeft het brandje geblust. Het tuinhuisje is zwaar beschadigd.

 

Den Haag – Aan de Schalk Burgerstraat in Den Haag zijn vijf personen aangehouden nadat deze agenten hadden beledigd. De politie was met veel agenten ter plaatse. De vijf verdachte zijn meegenomen naar het politiebureau.

 

Den Haag – Aan de Steijnlaan in Den Haag heeft een brandje gewoed tegen de achterkant van de woning, binnen korte tijd stond een groot deel van de woning vol met rook, de brandweer heeft het brandje geblust en de woning geventileerd.

 

⏏ Video; Jasper Wennekes

Den Haag – Aan de Ruijsdaelstraat in Den Haag is een auto in vlammen opgegaan, omstanders hoorde een explosie waarna alle ramen van de auto eruit vlogen en de auto volledig in de brand stond. De brandweer heeft de auto snel geblust. Een steen die naast de auto ligt is een stille getuigen

 

⏏ Video; Jasper Wennekes

Den Haag – Een geparkeerde auto die in de Terwestenstraat in Den Haag stond is in vlammen opgegaan. Buurtbewoners hebben de brandweer gebeld, deze kwamen met spoed ter plaatse maar konden niet voorkomen dat de auto volledig uitbranden. Berger Vreugdenhil heeft het voertuig meegenomen.

 

Hoek van Holland – De brandweer werdt gealarmeerd voor een gebouwbrand aan het Porteliuspad in Hoek van Holland. Aldaar stond een tuinhuisje in de brand. De bewoner heeft eerst zelf geprobeerd te blussen, maar dit lukte niet. De brandweer heeft het brandje nageblust.

 

Den Haag – Aan de Erasmusweg is een geparkeerde auto grotendeels in vlammen opgegaan. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de smeulende auto nageblust. De politie heeft ter plaatse gewacht op berger Vreugdenhil.

 

Delft – Aan de Icarusweg in Delft heeft een container in de brand gestaan, de brandweer kwam ter plaatse en heeft de container geblust. Er is sprake van brandstichting.

 

Den Haag – Aan de Ellekomstraat in Den Haag stond een bankstel in brand tegen de gevel van een winkelpand. De brandweer (die toevallig langsreed) heeft de brand geblust. Hierdoor is erger voorkomen.

 

Ter Heijde – Aan de Strandweg in Ter Heijde hebben een auto en verschillende ruiten van een woning flinke schade opgelopen door vuurwerk, De brandweer was in eerste instantie gealarmeerd voor een voertuigbrand, maar hier bleek geen spraken van. De politie handelt de zaak verder af.

 

Den Haag – Aan de Vaassenstraat in Den Haag belde een bewoner de politie omdat hij op zijn camerabeelden iemand zag lopen, de politie kwam met veel eenheden ter plaatse. Ook de hondenbrigade kwam ter plaatse. De politie is het pand in gegaan, eenmaal binnen troffen ze niemand meer aan. De politie is hierna retour gegaan.

 

⏏ Video; Jasper Wennekes

Den Haag – Op de Delftselaan in Den Haag ging een geparkeerde brommobiel in vlammen op. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft het brandende wrak geblust. Van de brommobiel is niet veel meer over.

 

Den Haag – Aan de Schalk Burgerstraat in Den Haag stond in een achtertuin afval in de brand. De rook trok hierdoor de woning in. De slapende bewoners werden wakker en belde de brandweer. De bewoners zijn tijdelijk opgevangen in een politiebus.

 

Den Hoorn – Op het terrein van berger Vreugdenhil vlogen drie auto’s in brand. De brandweer kwam met drie voertuigen ter plaatse om de brandende auto’s te blussen. Hierbij kwam veel rook vrij, hoe de auto’s in de brand zijn gevlogen is niet bekend.

 

Zoetermeer – Aan de Anna Blamahove in Zoetermeer stond een auto in de brand, de brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft de auto met schuim geblust. De auto is total-loss. Een berger heeft het voertuig meegenomen.

 

Foto’s Jordy de Groot, Jeroen Kuipers, Marvin Hake, Jasper Wennekes, Mike van Doorn en Ben Boukes

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties

Wees de eerste en plaats een reactie!

Plaats een reactie

Op District8.net geven wij u de mogelijkheid om te reageren.
(Disclaimer, copyright en de huisregels)

Voordat uw reactie zichtbaar is op de website zal uw reactie eerst bekeken worden door de redactie van District8.net

Zoek op onze site

Recente reacties

Henk

Henk

Deze persoon ziet een grote bus op het fietspad over

BEKIJK ARTIKEL
Abid

Abid

إن لله وإن إليه راجعون .اللهم إرحمه وإجعله من

BEKIJK ARTIKEL
E.M

E.M

Ben benieuwd of de burgemeester nu weer zo snel is

BEKIJK ARTIKEL
mp

mp

9 fotoos?????????

BEKIJK ARTIKEL
G.vd.B

G.vd.B

De meeste chauffeurs en de chauffeuse rijden echt als

BEKIJK ARTIKEL
Jelle.

Jelle.

@Lamme aap het word tijd dat jij weer naar school

BEKIJK ARTIKEL
Tamme Aap

Tamme Aap

Gevalletje niet uit je doppen kijken, misschien? Waarver twee vechten,

BEKIJK ARTIKEL

Facebook.com/District8.net