District8.net | Homepage

6 mei Politie doet inval in woning na mishandeling 16-jarige jongen Aart van der Leeuwlaan Delft

0 Comments 🕔08.mei 2017

Delft – Een 16-jarige jongen liep zaterdagavond 6 mei om 21.30 uur op de Buitenwatersloot. Toen er een auto aan kwam rijden, stapten er drie onbekenden mannen uit die hem vervolgens tot twee keer toe mishandelden. De politie onderzoekt het incident en zoekt getuigen.

De 16-jarige liep hard op de Buitenwatersloot richting de Kluizenaarsbocht toen er een donkerkleurige Volkswagen Passat voor hem stopte. Uit de auto kwamen drie onbekende mannen, die de jongen achtervolgden. Ter hoogte van het fietspad aan de Prinses Beatrixlaan sloeg een van de mannen hem.

De jongen vluchtte vervolgens heel even het politiebureau in en rende daarna naar een bruggetje bij de Prinses Beatrixlaan. Daar stond een van de mannen die eerder vanuit de Passat achter hem aan kwam. De onbekende sloeg hem met een wapen in het gezicht. Ook had de onbekende een taser bij zich.

Het slachtoffer vluchtte vervolgens een eetcafé in aan de Papsouwselaan en belde daar de alarmdiensten. Een ambulance bracht hem met verwondingen aan zijn kaak, naar het ziekenhuis. De jongen deed aangifte van mishandeling. In de omgeving zochten agenten naar de drie verdachten en hielden een man en een jongen aan voor betrokkenheid bij de mishandeling. Beiden zijn vrijgelaten en niet meer verdachte in de zaak.

Signalementen
De eerste verdachte was een donkere man, 1.90 meter lang, breed postuur met kort kroeshaar. Hij droeg donkere kleding.

De tweede was een donkere man, 1.75 meter lang, mollig postuur met halflang kroeshaar. Hij droeg zwarte sportschoenen, met een witte zool.

De derde was 1.75 meter lang, normaal postuur. Hij droeg een sportbroek met witte biezen aan de zijkant en een jas met een wit logo.

Tips?
De politie van Delft zoekt getuigen van deze mishandeling. Heeft u iets van de mishandeling gezien of heeft u de donkerkleurige Volkswagen Passat op zaterdagavond na 21.30 uur in die omgeving zien rijden? Of heeft u iets gehoord of heeft u meer informatie die kan helpen de daders van de mishandeling te vinden, neem dan contact op met de politie van Team Delft via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties

Wees de eerste en plaats een reactie!

Plaats een reactie

Op District8.net geven wij u de mogelijkheid om te reageren.
(Disclaimer, copyright en de huisregels)

Voordat uw reactie zichtbaar is op de website zal uw reactie eerst bekeken worden door de redactie van District8.net

Zoek op onze site

Recente reacties

Erik

Erik

Verwarde de maximum snelheid van de auto met die van

BEKIJK ARTIKEL
Erik

Erik

De volgende keer komt de brandweer niet blussen, zodat die

BEKIJK ARTIKEL
z.bruin

z.bruin

brandschade bij fit-line brandschade 10% brandweerschade 90%

BEKIJK ARTIKEL
An

An

Ben wel benieuwd wat de melding was. Man bekneld tussen

BEKIJK ARTIKEL
mar

mar

die hield zich vast aan de snelheid

BEKIJK ARTIKEL
S. Tink

S. Tink

Of je glazenwasser bent of geldwitwasser, dat maakt allemaal niet

BEKIJK ARTIKEL
Gaab

Gaab

@ AQ dit is zijn eigen keuze geweest. Iedereen rouwt

BEKIJK ARTIKEL

Facebook.com/District8.net