District8.net | Homepage

Den Haag – Baby loopt hersenschudding op door asociale fietser

1 Comment 🕔05.mrt 2015

politienieuws (10)

Den Haag – Een nog onbekende fietser liet een moeder en haar baby zondag 1 maart hulpeloos achter nadat hij hen omver gereden op een voetgangersoversteekplaats op de Valkenboslaan. Het baby’tje liep bij de val een hersenschudding op.

Het slachtoffer, een 28-jarige Haagse, droeg haar baby in een draagzak en stak rond 16.30 uur via een voetgangersoversteekplaats de Valkenboslaan over. Een fietser gaf haar echter geen voorrang en reed hen aan. Moeder en dochtertje kwamen beiden ten val en het kind (ong. 6 maanden) liep hierbij een hersenschudding op. Ook de verdachte viel met zijn fiets, maar stond direct op en koos het hazenpad. Een alerte getuige, een 26-jarige Hagenaar, volgde de verdachte nog een tijdje maar raakte hem kwijt. Wel vonden agenten op zijn aanwijzing de fiets waar de verdachte op reed. Deze bleek van diefstal afkomstig te zijn. De politie zoekt getuigen van het incident.

Signalement
De fietser droeg een blauwe jas en had een muts op zijn hoofd. Hij reed op een groene fiets vanaf de Valkenboslaan in de richting van de Boylestraat. Daar is hij te voet verder gegaan.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van het ongeval of van de vluchtroute van de verdachte? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

1 Reactie

  1. 🕔 14:18, 13.mrt 2015

    Bufford T. Justice

    Zoals deze fietser zijn er véél meer in Nederland. En dan die sukkels maar “zwak” noemen? Boetes voor asociaal fietsgedrag moeten fors omhoog!
    Ik hoop, dat ze deze asociaal te pakken krijgen en dat hij ALLE kosten moet betalen. Ook moet zijn rijbewijs (indien hij dat heeft) ONGELDIG verklaard worden en nog een boete van € 15.000,- krijgen! Tevens moet hij 1500 uur taakstraf opgelegd krijgen!

Plaats een reactie

Op District8.net geven wij u de mogelijkheid om te reageren.
(Disclaimer, copyright en de huisregels)

Voordat uw reactie zichtbaar is op de website zal uw reactie eerst bekeken worden door de redactie van District8.net

Zoek op onze site

Recente reacties

Fred

Fred

Het wordt tijd.dat er meer wordt gehandhaaft op de voorhofdreef

BEKIJK ARTIKEL
Flip

Flip

De brandweer wagen op kantelen. En wat doen de brandweer

BEKIJK ARTIKEL
GB

GB

Zo, die heeft meerdere engeltjes op zijn of haar schouder

BEKIJK ARTIKEL
Willem v. O.

Willem v. O.

Ze hadden natuurlijk nog even kunnen proberen de kat uit

BEKIJK ARTIKEL
Joop

Joop

Ze zouden aan de kant van het station dat hele

BEKIJK ARTIKEL
theo meijer

theo meijer

Dit zijn alleen de geregistreerde gevallen.Mn zoon is,weliswaar niet geheel

BEKIJK ARTIKEL
Corien

Corien

Ik was er ook bij vanacht was vreselijk weet iemand

BEKIJK ARTIKEL

Facebook.com/District8.net