District8.net | Homepage

Den Haag – Baby loopt hersenschudding op door asociale fietser

1 Comment 🕔05.mrt 2015

politienieuws (10)

Den Haag – Een nog onbekende fietser liet een moeder en haar baby zondag 1 maart hulpeloos achter nadat hij hen omver gereden op een voetgangersoversteekplaats op de Valkenboslaan. Het baby’tje liep bij de val een hersenschudding op.

Het slachtoffer, een 28-jarige Haagse, droeg haar baby in een draagzak en stak rond 16.30 uur via een voetgangersoversteekplaats de Valkenboslaan over. Een fietser gaf haar echter geen voorrang en reed hen aan. Moeder en dochtertje kwamen beiden ten val en het kind (ong. 6 maanden) liep hierbij een hersenschudding op. Ook de verdachte viel met zijn fiets, maar stond direct op en koos het hazenpad. Een alerte getuige, een 26-jarige Hagenaar, volgde de verdachte nog een tijdje maar raakte hem kwijt. Wel vonden agenten op zijn aanwijzing de fiets waar de verdachte op reed. Deze bleek van diefstal afkomstig te zijn. De politie zoekt getuigen van het incident.

Signalement
De fietser droeg een blauwe jas en had een muts op zijn hoofd. Hij reed op een groene fiets vanaf de Valkenboslaan in de richting van de Boylestraat. Daar is hij te voet verder gegaan.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van het ongeval of van de vluchtroute van de verdachte? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

1 Reactie

  1. 🕔 14:18, 13.mrt 2015

    Bufford T. Justice

    Zoals deze fietser zijn er véél meer in Nederland. En dan die sukkels maar “zwak” noemen? Boetes voor asociaal fietsgedrag moeten fors omhoog!
    Ik hoop, dat ze deze asociaal te pakken krijgen en dat hij ALLE kosten moet betalen. Ook moet zijn rijbewijs (indien hij dat heeft) ONGELDIG verklaard worden en nog een boete van € 15.000,- krijgen! Tevens moet hij 1500 uur taakstraf opgelegd krijgen!

Plaats een reactie

Op District8.net geven wij u de mogelijkheid om te reageren.
(Disclaimer, copyright en de huisregels)

Voordat uw reactie zichtbaar is op de website zal uw reactie eerst bekeken worden door de redactie van District8.net

Zoek op onze site

Recente reacties

Oud Papier

Oud Papier

de onkosten voor de brandweer heeft hij al jaren betaald

BEKIJK ARTIKEL
Ronald

Ronald

In de buurt Marvin....

BEKIJK ARTIKEL
Gv

Gv

Waar zit zijn verstand,wat nou onkruid verbranden ?

BEKIJK ARTIKEL
gv

gv

Tjonge sommige mensen sporen toch echt niet he ...

BEKIJK ARTIKEL
Joop

Joop

@ sanders:Dus het zijn allemaal tokkies. Een lekker warrig en

BEKIJK ARTIKEL
Timo

Timo

denk sluiting gebeurd wel vaker volgens mij bij taxi's door

BEKIJK ARTIKEL
CGe

CGe

Gefotoshopt ? Os heb ik terplaatse cassis op straat gezien

BEKIJK ARTIKEL

Facebook.com/District8.net