District8.net | Homepage

District8.net aanwezig met een activiteit voor kinderen op de 112-dag in Delft

2 Comments 🕔28.sep 2014

Delft – Aankomende zaterdag 4 oktober is het weer tijd voor de 112-dag , de Open Dag van de politie, brandweer, GGD en andere hulpdiensten uit Delft. Dit jaar zullen er opnieuw een hoop exclusieve activiteiten te beleven. Zo is de inmiddels welbekende Bugatti Veyron in de politie versie aanwezig op de open dag en kan je ervaren hoe het is om een ongeluk te krijgen met behulp van de ongevallen simulator. Ook de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) is aanwezig tijdens de opendag.

Op het politiebureau zijn er ook nog tig van andere activiteiten gepland. Brandjes blussen, boeven pakken, auto’s openknippen, ‘gewonden’ verbinden en nog veel meer spannende activiteiten voor jong en oud. Niet alleen op het bureau, maar ook in de wijk zijn er activiteiten en kramen te vinden.

Waarom een 112-Dag?
Door een 112-Dag te organiseren komt de politie extra in contact met de burger, en kan de burger zien wat de politie doet. Voor het goed functioneren van een organisatie als de politie is het noodzakelijk dat het publiek vertrouwen heeft in diezelfde politie. Alleen dan kun je samenwerken aan de veiligheid in de buurt, alleen dan krijgt de politie tips en alleen dan zijn mensen bereid mee te denken en te kijken bij het oplossen van criminele zaken. Zonder vertrouwen is er geen draagvlak voor die samenwerking.

Dat vertrouwen is geen vanzelfsprekendheid. Politiemensen zijn namelijk niet alleen hulpverleners, maar moeten mensen ook aanspreken, corrigeren of zelfs aanhouden. Zeker in ons kleine landje is de vrijheid van de één de beperking van de ander. En politiemensen zijn wat dat betreft de grensbewakers. Daarbij gebruiken politiemensen soms verregaande bevoegdheden. En soms doen ze in het openbaar dingen die anderen niet mogen en hebben ze de tijd niet om dit telkens aan omstanders uit te leggen. Als ze over de trambaan rijden naar een melding, als ze parkeren waar anderen dat niet mogen, als ze over de vluchtstrook langs een file rijden, als ze een dronken en agressieve man onder controle moeten brengen.

Win 4 bioscoopkaarten voor Pathé Delft
Tijdens de 112-dag kunnen ook dingen gewonnen worden. Zo kan je door het plaatsen van een selfie gemaakt op de 112-dag op Facebook met de hashtag #112DagDelft, 4 bioscoopkaarten winnen voor een film naar keuze bij de Pathé in Delft.

District8 ook aanwezig met een leuke activiteit voor kinderen
Ook dit jaar is ons gehele team aanwezig op de 112-dag op 4 oktober. Wij zullen dit jaar een leuke activiteit voor kinderen verzorgen. Kinderen kunnen plaatsnemen op een Politiemotor, en met de computer zorgen wij voor een mooie achtergrond, bijvoorbeeld de snelweg. Dit geeft een erg leuk effect, na een uur kunt u een foto afdruk GRATIS ophalen bij ons kraampje. Wij staan deze dag onder de schietbaan, onze medewerkers van District8 zullen de gehele dag aanwezig zijn om u de weg te wijzen of om u informatie te geven over onze website. Wij hopen u te zien op 4 oktober!
(Deze actie wordt gesponsord door Fotobister.nl)

Foto’s Archief

2 Reacties

  1. 🕔 9:16, 29.sep 2014

    P

    Blij dat ik geen belasting betaal.

  2. 🕔 15:33, 02.okt 2014

    Donetsk Russia

    Middag wordt een raket gelanceerd op het binnenterrein.

Plaats een reactie

Op District8.net geven wij u de mogelijkheid om te reageren.
(Disclaimer, copyright en de huisregels)

Voordat uw reactie zichtbaar is op de website zal uw reactie eerst bekeken worden door de redactie van District8.net

Zoek op onze site

Recente reacties

Henk

Henk

Deze persoon ziet een grote bus op het fietspad over

BEKIJK ARTIKEL
Abid

Abid

إن لله وإن إليه راجعون .اللهم إرحمه وإجعله من

BEKIJK ARTIKEL
E.M

E.M

Ben benieuwd of de burgemeester nu weer zo snel is

BEKIJK ARTIKEL
mp

mp

9 fotoos?????????

BEKIJK ARTIKEL
G.vd.B

G.vd.B

De meeste chauffeurs en de chauffeuse rijden echt als

BEKIJK ARTIKEL
Jelle.

Jelle.

@Lamme aap het word tijd dat jij weer naar school

BEKIJK ARTIKEL
Tamme Aap

Tamme Aap

Gevalletje niet uit je doppen kijken, misschien? Waarver twee vechten,

BEKIJK ARTIKEL

Facebook.com/District8.net