District8.net | Homepage
Registreren

Registreren

Waarom registreren ?

Om te voorkomen dat nabestaanden, kinderen of slachtoffers van een ongeval in aanraking komen met foto’s die als schokkend kunnen worden ervaren, hebben we besloten om sommige foto’s van een incident op een afgeschermd gedeelte van de website te plaatsen. Om deze foto’s te kunnen bekijken dient u zich eenmalig gratis te registreren.

Wat kan ik verwachten op het afgeschermde gedeelte ?

Verwacht geen bloederige foto’s. Wij houden altijd rekening met het recht op privacy en met de menselijke waardigheid van de slachtoffers. Het recht op informatie wordt steeds afgewogen tegen het recht op privacy. Wij willen het laatste nieuws zo realistisch mogelijk brengen maar realiseren ons ook dat sommige bezoekers onbedoeld op beelden kunnen stuiten die ze niet verwachten of wenselijk vinden. Vandaar dat we besloten hebben een extra drempel in te bouwen.

Let op ! Zonder registratie kunt u de website blijven bekijken zoals u gewend bent. Bij een nieuwsitem met afgeschermde foto’s zal een melding verschijnen.

1. Registreer uzelf hier. Vul uw naam in bij  “username”   Gebruik wel een geldig email adres, want dit email adres wordt gebruikt bij het versturen van uw wachtwoord.

2. Druk op de knop “register” .

3. Na ca. 3 minuten krijgt u een bevestigings mail in uw mailbox. Klik op de link in die email om uw account te activeren. U komt dan op een pagina, waar u uw wachtwoord kunt invoeren.

4. Login met de gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Dit kunt u doen rechtsonder op de website onder “Login”. Vink dan ook meteen “Remember me” aan. Dan hoeft u niet steeds opnieuw in te loggen.

5. Helaas kan het gebeuren dat uw browser na een paar dagen de login informatie “kwijt raakt”. U hoeft dan niet opnieuw te registreren, want u heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord al. Maar u moet dan alleen stap 4 herhalen (dus even opnieuw inloggen).

6. Indien uw email adres verandert, kunt u dit zelf aanpassen op uw profiel pagina. Het wachtwoord dat door de computer aangemaakt wordt is makkelijk te onthouden, maar als u toch zelf een wachtwoord wilt aanmaken kan dat in uw profiel pagina.

Zoek op onze site

Recente reacties

Henk

Henk

Deze persoon ziet een grote bus op het fietspad over

BEKIJK ARTIKEL
Abid

Abid

إن لله وإن إليه راجعون .اللهم إرحمه وإجعله من

BEKIJK ARTIKEL
E.M

E.M

Ben benieuwd of de burgemeester nu weer zo snel is

BEKIJK ARTIKEL
mp

mp

9 fotoos?????????

BEKIJK ARTIKEL
G.vd.B

G.vd.B

De meeste chauffeurs en de chauffeuse rijden echt als

BEKIJK ARTIKEL
Jelle.

Jelle.

@Lamme aap het word tijd dat jij weer naar school

BEKIJK ARTIKEL
Tamme Aap

Tamme Aap

Gevalletje niet uit je doppen kijken, misschien? Waarver twee vechten,

BEKIJK ARTIKEL

Facebook.com/District8.net