District8.net | Homepage
Registreren

Registreren

Waarom registreren ?

Om te voorkomen dat nabestaanden, kinderen of slachtoffers van een ongeval in aanraking komen met foto’s die als schokkend kunnen worden ervaren, hebben we besloten om sommige foto’s van een incident op een afgeschermd gedeelte van de website te plaatsen. Om deze foto’s te kunnen bekijken dient u zich eenmalig gratis te registreren.

Wat kan ik verwachten op het afgeschermde gedeelte ?

Verwacht geen bloederige foto’s. Wij houden altijd rekening met het recht op privacy en met de menselijke waardigheid van de slachtoffers. Het recht op informatie wordt steeds afgewogen tegen het recht op privacy. Wij willen het laatste nieuws zo realistisch mogelijk brengen maar realiseren ons ook dat sommige bezoekers onbedoeld op beelden kunnen stuiten die ze niet verwachten of wenselijk vinden. Vandaar dat we besloten hebben een extra drempel in te bouwen.

Let op ! Zonder registratie kunt u de website blijven bekijken zoals u gewend bent. Bij een nieuwsitem met afgeschermde foto’s zal een melding verschijnen.

1. Registreer uzelf hier. Vul uw naam in bij  “username”   Gebruik wel een geldig email adres, want dit email adres wordt gebruikt bij het versturen van uw wachtwoord.

2. Druk op de knop “register” .

3. Na ca. 3 minuten krijgt u een bevestigings mail in uw mailbox. Klik op de link in die email om uw account te activeren. U komt dan op een pagina, waar u uw wachtwoord kunt invoeren.

4. Login met de gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Dit kunt u doen rechtsonder op de website onder “Login”. Vink dan ook meteen “Remember me” aan. Dan hoeft u niet steeds opnieuw in te loggen.

5. Helaas kan het gebeuren dat uw browser na een paar dagen de login informatie “kwijt raakt”. U hoeft dan niet opnieuw te registreren, want u heeft uw gebruikersnaam en wachtwoord al. Maar u moet dan alleen stap 4 herhalen (dus even opnieuw inloggen).

6. Indien uw email adres verandert, kunt u dit zelf aanpassen op uw profiel pagina. Het wachtwoord dat door de computer aangemaakt wordt is makkelijk te onthouden, maar als u toch zelf een wachtwoord wilt aanmaken kan dat in uw profiel pagina.

Zoek op onze site

Recente reacties

marieke

marieke

De motoragent heeft de bewoners uit dat brandende huis in

BEKIJK ARTIKEL
John

John

Wat een onzin Jan, fietspad is zelfs erg breed voor

BEKIJK ARTIKEL
Emmy van der Eijk

Emmy van der Eijk

Zonde om al die nepkleding te vernietigen. Maak er mensen

BEKIJK ARTIKEL
Ome Jan

Ome Jan

beste meneer Langeweg, Wie weet was het wel een kamikaze-automobilist die

BEKIJK ARTIKEL
One Jan

One Jan

Het fietspad is daar veel te smal en onoverzichtelijk vanwege

BEKIJK ARTIKEL
Huub Langeweg

Huub Langeweg

Er zullen nog veel meer ongelukken gebeuren zolang fietsers en

BEKIJK ARTIKEL
Esther

Esther

Ik woon in deze straat, vlak naast de woning waar

BEKIJK ARTIKEL

Facebook.com/District8.net