Home Den Haag Storm in Den Haag en omstreken zorgt voor schade en hinder

Storm in Den Haag en omstreken zorgt voor schade en hinder

Vandaag heeft de storm flink huisgehouden in Den Haag en omstreken. De brandweer had het er enorm druk mee. Wij hebben hier een samenvatting van de dag. Lees mee.


5:19 uur Van Beinumstraat Den Haag
Een boom viel om en kwam alles behalve prettig neer. De boom koos een auto om neer te komen. De auto liep veel schade op. De brandweer haalde de boom weg.

Foto’s: Redactie District8.net

5:30 Sir Winston Churchillaan Rijswijk
In alle vroegte waaide een boom om en belandde op een auto. De auto stond geparkeerd en er zat niemand meer in. De brandweer heeft de boom in kleine stukken gezaagd.

Foto’s: Jasper Wennekes

6:54 Zoetermeerse Rijweg
De tramlijnen 3 en 4 van de HTM raakte vanmorgen gestremd nadat een boom omwaaide op de bovenleiding. Een mast werd krom getrokken. De reparatie duurde lang en de HTM heeft bussen ingezet.

Foto’s: Jasper Wennekes

7:26 Guirlande Den Haag
Boom breekt af door de wind en valt om over de weg. De brandweer kwam ter plaatse en haalde de boom weg. Een lantaarnpaal sneuvelde en dat zal de gemeente gaan oplossen.

Foto’s: Jasper Wennekes

12:35 Escamplaan Den Haag
Een boom is vanmiddag omgevallen op een LPG installatie van tankstation Esso. De installatie raakte niet beschadigd en de brandweer heeft de situatie veilig gesteld.

Foto’s: Redactie District8.net

13:02 Vrederustlaan Den Haag
Een automobilist heeft heel veel geluk gehad toen hij zijn auto parkeerde. Een tak van een boom brak af en kwam enkele centimeters achter zijn auto terecht. De brandweer heeft de tak weggehaald.

Foto’s: Redactie District8.net

16:49 Conradkade Den Haag
Tramlijn 11 raakte zaterdagmiddag gestremd nadat een boom omviel. De boom kwam op de bovenleiding terecht. Dit was te zwaar voor de draden, waardoor alle draden braken. Tram 11 kan de rest van de dag niet rijden en HTM zet pendelbussen in.

Foto’s: Redactie District8.net & Erwin van der Lem

17:28 Nieuwe Parklaan Den Haag
De Nieuwe Parklaan is zaterdagmiddag tijdelijk afgesloten nadat een boom omviel op de weg. De brandweer kwam eraan te pas om de boom weg te halen. Een verkeersbord sneuvelde bij de val van de boom.

Foto’s: Redactie District8.net

18:49 Zeekant – Vuurtoren Scheveningen
Tijdens werkzaamheden aan de vuurtoren zijn doeken aan de steiger vastgemaakt. Vandaag met de storm schuurde het doek los. De brandweer is naar boven geklommen en heeft losse delen verwijderd.

Foto’s: Redactie District8.net