Home De Lier 11 december Drukke dag voor Vreugdenhil berging in de regio Haaglanden

11 december Drukke dag voor Vreugdenhil berging in de regio Haaglanden

Haaglanden – District8.net is maandagmiddag 11 december meegereden met Vreugdenhil Berging op een van de drukste dagen van het jaar. Vanuit Den Hoorn, Leiden en Rotterdam zijn enkele honderden meldingen behandeld. De redactie bedankt Vreugdenhil voor de gastvrijheid!


Maassluis – Op De Vloot in Maassluis kwam een bezorger van de Jumbo vast te zitten op een grasveld toen deze boodschappen kwam bezorgen. Met behulp van een lier is het voertuig recht getrokken en kon het zijn eigen weg vervolgen.

De Lier – Op de Oostbuurtseweg in De Lier raakte een automobilist in de slip en belandde in de sloot. De man werd door zijn navigatie via de Oostbuurtseweg gestuurd, om zo de drukte te ontwijken. Hij en zijn passagier waren onderweg vanaf de StenaLine in Hoek van Holland naar huis. Een kraan van Vreugdenhil heeft de auto niet veel later uit het water gehaald.

De Lier – Op de Kreekrug in De Lier kwam iets voor vijven een Britse vrachtwagenchauffeur vast te zitten met zijn truck in een greppel. De man was bang om in het water te belanden en schakelde de hulp in van de bergers van Vreugdenhil. In verband met de drukte was er niet direct een zware berger voor vrachtauto’s beschikbaar, vandaar dat het eerst is geprobeerd met een lichter bergingsvoertuig rond tien uur. Dit lukte helaas, waardoor de man nog iets langer moest wachten.

De Lier – Op de Noord-Lierweg in De Lier kwam deze vrachtwagen boven een sloot te hangen. De vrachtauto kwam in een slip op de ongestrooide weg. Met behulp van de zware berger en een lichter bergingsvoertuig is de vrachtwagen uiteindelijk veilig boven de sloot vandaan gehaald. De chauffeur kon hierna zijn weg vervolgen.

Foto’s: Redactie District8