Home Overig nieuws 18 januari Storm richt veel schade aan in regio Rotterdam-Rijnmond

18 januari Storm richt veel schade aan in regio Rotterdam-Rijnmond

[spacer style=”1″]

Schiedam – Op de Kerkweg in Schiedam viel ook een grote boom om. Na aankomst van de politie, en onze fotograaf, vielen er een stukje terug nog 2 bomen om. Zowel de politie als onze fotograaf moesten wachten tot de medewerkers van de gemeente ter plaatse waren om de route weer vrij te maken omdat zij precies tussen de bomen terecht waren gekomen.

[spacer style=”1″]

Maassluis – Op de A20 tussen Maassluis en Vlaardingen heeft een vrachtwagen zijn dak verloren door de harde wind. De snelweg werd urenlang afgesloten. Nadat het dak met spanbanden aan de vrachtwagen was vastgemaakt werd deze naar een parkeerplaats gereden om het probleem verder op te lossen.

[spacer style=”1″]

Vlaardingen – Op de Rotterdamseweg in Vlaardingen is een boom tegen een woning aan gevallen. Naast het huis raakte ook een geparkeerde auto beschadigd. De brandweer heeft geholpen de boom weg te halen. De straat was lange tijd afgesloten voor de werkzaamheden.

Rotterdam – De NS heeft aan het einde van de ochtend het gehele treinverkeer volledig stil te leggen in het hele land vanwege de zware westerstorm. Vele reizigers moesten gebruik maken van het streekvervoer om op hun plaats van bestemming te komen. Halverwege de middag was het treinverkeer nog altijd niet opgestart.

Vlaardingen – Een enorme boom die donderdag omviel aan het Hargapad in Vlaardingen beschadigde ten minste 7 geparkeerde auto’s. De auto met het meeste geluk kwam er vanaf met een paar krassen en een kapotte lamp, maar de meeste auto’s zijn compleet verwoest.

Foto’s FlashphotoNL