Home Rotterdam-Rijnmond 4 augustus 35-jarige Rotterdammer komt om bij schietincident

4 augustus 35-jarige Rotterdammer komt om bij schietincident

DSC_4606

Rotterdam – Een 35-jarige Rotterdammer is zondagmiddag rond 17.15 uur neergeschoten in de Rotterdamse Polslandstraat. Enkele uren later overleed hij in een ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Rond 17.15 uur kwamen bij de politie verschillende meldingen binnen dat er in de Polslandstraat schoten waren gelost. Agenten die ter plaatse kwamen troffen in een achtertuin van een woning in de Polslandstraat een zwaargewonde man aan. Hij werd ter plaatse door agenten, ambulancepersoneel en een mobiel medisch team van de traumahelikopter behandeld en met een spoedtransport naar een ziekenhuis vervoerd. Daar overleed hij enkele uren later aan zijn verwondingen.

Door gesprekken met getuigen en kijkend naar sporen gaat de politie vooralsnog uit van het volgende: in de Polslandstraat is het slachtoffer geraakt door schoten. Mogelijk is er een ruzie aan vooraf gegaan. De man is vervolgens via zijn woning zijn achtertuin ingevlucht en in de achtertuin van zijn buren ineen gezakt. De dader of daders zijn in een auto weggereden.

De politie is een groot sporenonderzoek begonnen en heeft verschillende getuigen gesproken. In combinatie met informatie uit politiesystemen bekijken rechercheurs de mogelijke achtergronden.

DSC_4613

DSC_4624

DSC_4626

DSC_4627

DSC_4641

DSC_4655

DSC_4600

DSC_4604

Foto’s Kevin Schenk