Home Overig nieuws 7 oktober Samen sterk voor Michelle in de wasstraat van Brandweer Delft

7 oktober Samen sterk voor Michelle in de wasstraat van Brandweer Delft

img_7589

Delft – De brandweer kazerne van Delft is vrijdagmiddag omgetoverd in een wasstraat. Dit om actie te voeren voor een betere CAO. Maar deze actie is niet alleen bedoeld voor een betere CAO voor de brandweerlieden. De actie van de brandweer wordt in meerderen delen van het land uitgevoerd. Meer informatie over deze actie kunt u vinden op de site van de FNV. Maar dit doen ze in samenwerking met de Stichting Samen Sterk voor Michelle.

Samen Sterk Voor Michelle

Michelle den Hartog is geboren op 7 januari 2000 en lijdt sinds 2014 aan een agressieve zeldzame vorm van botkanker, het Ewing Sarcoom. Begin augustus 2016 kwam haar arts met het droevige nieuws dat ze haar niet meer kunnen genezen. Een grote klap voor haarzelf en haar ouders, familie, vrienden, vriendinnen en iedereen die met haar meeleeft.
Michelle komt nu in aanmerking voor een behandeltraject in het Gustave Roussy kankerinstituut in Parijs en ondanks dat haar kansen heel klein zijn, wil ze deze kans natuurlijk met beide handen aangrijpen. Helaas worden de bijkomende kosten van dit behandeltraject niet vergoed door verzekeraars en is er een flink geldbedrag nodig om de behandelingen mogelijk te maken. Niet alleen voor haar, ook voor alle toekomstige behandelingen voor kinderkanker in samenwerking met het Sophia Kinderziekenhuis. Daarom is stichting ‘Samen sterk voor Michelle’ opgezet die donaties verzamelt om dit toch voor elkaar te krijgen. Daarnaast wordt het gebruikt om wensen van Michelle (indien mogelijk een reis naar het Noorderlicht) in vervulling te laten gaan.

Alle brandweerlieden hebben zich vrijdag ingezet om zo veel mogelijk auto’s te wassen en daarmee veel geld om te halen voor de stichting. Het bedrag dat is opgehaald bij deze actie is nog niet bekend.

img_7699

img_7593

img_7595

img_7603

img_7604

img_7607

img_7625

img_7631

img_7647

img_7660

img_7672

img_7694

img_7697

img_7702

Foto’s: Jasper Wennekes