District8.net | Homepage

26 maart Maaltijdbezorger gewond bij aanrijding met personenauto Voorhofdreef Delft

9 Comments 🕔26.mrt 2017

Delft – Zondagmiddag 26 maart heeft er op de Voorhofdreef met het Dirk Costerplein een aanrijding plaatsgevonden tussen een maaltijd-bezorger en een personenauto. De maaltijd-bezorger kwam na de aanrijding hard ten val. De politie en de ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De politie heeft de Voorhofdreef richting het Dirk Costerplein afgesloten tijdens de hulpverlening.

De ambulancedienst heeft de bestuurder van de scooter op de brandcard gelegd en even later met A2 (Geen spoed) vervoerd naar het ziekenhuis. De verkeerspolitie heeft een kort onderzoek gedaan. Aangezien de scooterrijder op het fietspad reed is deze volgens de politie schuldig.

Foto’s Marvin Hake

9 Reacties

 1. 🕔 23:09, 26.mrt 2017

  Enes

  Dit is niet waar. Ik ben de scooter bestuurder. De scooter rijdt maar 30 a 40 km/u dus reed ik op de fietspad. De auto bestuurder stond voor de haaientanden te wachten en zag mij aankomen toen reed hij een stukje verder en stopte precies op de fietspad. Ik weet ook niet waarom hij zoiets deed maar het is zeker wel zijn schuld!

 2. 🕔 9:15, 27.mrt 2017

  Ome Jan

  Die idioten zijn een gevaar op de weg, het wordt tijd dat de gemeente en politie die scooter aso’s hard gaan aanpakken.

 3. 🕔 14:49, 27.mrt 2017

  Henk

  De politie zou veel strenger moeten controleren op scooterrijders die op het fietspad rijden. Maaltijdbezorgers maken zich er vaak schuldig aan. Sommigen hebben expres hun bedrijfslogo niet op de achterkant staan omdat ze zo herkend worden bij asociaal gedrag.

 4. 🕔 18:26, 30.mrt 2017

  Ton

  Het lijkt hier toch echt zo te zijn, dat de afslaande automobilist niet goed heeft opgelet, Ome Jan. Daar heeft het door jou veronderstelde IQ van de gemiddelde (pizza)scooterrijder niets mee te maken.

  Het twee-richtingen fiets/bromfietspad maakt de situatie wel onoverzichtelijk, maar dat is beleid van de gemeente…

 5. 🕔 0:47, 01.apr 2017

  Fred

  Er staan verkeerslichten met een aparte baan voor rechtsaf. Ik weet niet of die ten tijde van het ongeval werkten, maar zo ja heeft 1 van de twee door rood gereden. En als dat is gebeurd, dan spreekt de reputatie van de gemiddelde koerier niet in zijn voordeel.
  Daarnaast is het—onafhankelijk van hoe hard de (brom-)scooter kan—verplicht om op de rijbaan te rijden, dat is duidelijk te zien aan het bord bij het fietspad. De automobilist zal dus geen rekening houden met de snelheid van een brommer, waardoor hij anders reageert.
  Kans dat de scooterrijder fout zat lijkt me gezien het bovenstaande dus een stuk groter dan andersom.

 6. 🕔 12:10, 01.apr 2017

  Henk

  Het is geen fiets-/bromfietspad Ton, het is een fietspad en de brommer moet op de rijbaan. Een afslaande automobilist verwacht fietsers en geen brommers die 50 km/u rijden. Maar dit asociale gedrag ben ik wel gewend van maaltijdbezorgers, gelukkig dat deze bezorger alleen zichzelf ermee heeft.

 7. 🕔 18:59, 04.apr 2017

  Mouse

  Aan beide kanten van de Voorhofdreef wordt je als bromfietser geacht om tussen de auto’s te rijden. Dit staat ook duidelijk met borden aangegeven behalve als je aan de linkerkant op het fietspad rijd dan ontbreken de borden. Gevalletje fout van de wegbeheerder door geen borden te plaatsen die duidelijk maken dat je als bromfietser over moet steken?

 8. 🕔 16:38, 15.apr 2017

  Henk

  Je moet je schamen Enes van Domino’s. Ook na het veroorzaken van een aanrijding wijs je naar anderen. Je rijdt op een fietspad met een brommer met een geel kenteken! Dan ben je strafbaar bezig vriend. Je snelheid heeft er helemaal niets mee te maken.

 9. 🕔 12:45, 17.apr 2017

  Willem 2

  Beetje lul verhaal Henk..,hij had er als brom scooter niet mogen rijden..,dat is waar ,maar al had het een snorscooter geweest had hij daar ook op de grond gelegen .

Plaats een reactie

Op District8.net geven wij u de mogelijkheid om te reageren.
(Disclaimer, copyright en de huisregels)

Voordat uw reactie zichtbaar is op de website zal uw reactie eerst bekeken worden door de redactie van District8.net

Zoek op onze site

Recente reacties

Henk

Henk

Deze persoon ziet een grote bus op het fietspad over

BEKIJK ARTIKEL
Abid

Abid

إن لله وإن إليه راجعون .اللهم إرحمه وإجعله من

BEKIJK ARTIKEL
E.M

E.M

Ben benieuwd of de burgemeester nu weer zo snel is

BEKIJK ARTIKEL
mp

mp

9 fotoos?????????

BEKIJK ARTIKEL
G.vd.B

G.vd.B

De meeste chauffeurs en de chauffeuse rijden echt als

BEKIJK ARTIKEL
Jelle.

Jelle.

@Lamme aap het word tijd dat jij weer naar school

BEKIJK ARTIKEL
Tamme Aap

Tamme Aap

Gevalletje niet uit je doppen kijken, misschien? Waarver twee vechten,

BEKIJK ARTIKEL

Facebook.com/District8.net