Home Wateringen Auto deels in sloot na aanrijding N211 Wippolderlaan Wateringen

Auto deels in sloot na aanrijding N211 Wippolderlaan Wateringen

Wateringen – Donderdagochtend 25 april heeft er iets voor 05:00 een aanrijding plaatsgevonden op de N211/Wippolderlaan ter hoogte van Wateringen. Door nog onbekende oorzaak klapte een automobilist op de weghelft richting de A4 op zijn voorganger. Een van de voertuigen tolde hierna van de weg en belandde deels in een sloot. De andere auto kwam tegengesteld tot stilstand tegen de vangrail.

Na het ongeval werden de politie, brandweer en ambulancedienst met spoed gealarmeerd. De brandweer kwam met veel materieel ter plaatse waaronder duikers omdat niet bekend was of er nog personen te water waren geraakt. Na een korte zoekslag werd al snel duidelijk dat hier geen sprake van was. De ambulancedienst heeft de betrokkenen gecontroleerd maar vervoer naar het ziekenhuis bleek gelukkig niet noodzakelijk.

De politie sloot voor de veilige werkruimte een rijstrook af richting de A4, hierdoor ontstond de nodige file vanuit Den Haag. Berger Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om beide voertuigen mee te nemen, de weg is hierna volledig vrijgegeven voor het verkeer.