Home Delft En weer is het raak: geparkeerde auto in brand gestoken Vulcanusweg Delft

En weer is het raak: geparkeerde auto in brand gestoken Vulcanusweg Delft

Delft – In de vroege ochtend van donderdag 6 juni is aan de Vulcanusweg in Delft een geparkeerde auto in vlammen opgegaan. Omstreeks 05:25 werd de brandende auto ontdekt en werd direct 112 gebeld.

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de voorzijde van de geparkeerde auto, de brandweer is direct begonnen met het blussen van de brand. Echter kon niet worden voorkomen dat de wagen enorme brandschade opliep. De brandweer heeft met een spreider de motorkap opengebroken om zeker te zijn dat de brand volledig uit was.

Afgelopen nacht stonden aan de Vulcanusweg ook al twee geparkeerde autos in brand, in de nacht van 31 mei op 1 juni ging aan de Frederik van Eedenlaan, hemelsbreed 700 meter verwijderd van deze auto ook een auto in vlammen op. In dezelfde nacht gingen nog eens 9 autos geheel of gedeeltelijk in vlammen op aan de Beethovenlaan.

Inwoners van Delft vrezen dan ook dat er een pyromaan actief is. De politie heeft ook deze brand in onderzoek, een berger gaat de zwaar beschadigde wagen afvoeren.