Home Delfgauw Bestuurder van bezorgscooter zwaargewond na aanrijding Zuideindseweg Delfgauw

Bestuurder van bezorgscooter zwaargewond na aanrijding Zuideindseweg Delfgauw

Delfgauw – Op de Zuideindseweg in Delfgauw heeft zondagavond 28 juli een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een bezorgscooter.

Door nog onbekende oorzaak kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing nabij de kruising met het Gildepad. De bestuurder van de bezorgscooter vloog na de aanrijding van zijn scooter en kwam hard op het wegdek terecht; hij raakte hierbij zwaargewond.

Twee ambulances en de politie kwamen met spoed ter plaatse. Ambulancepersoneel is momenteel bezig met het stabiliseren van het slachtoffer. Zowel de auto als de scooter hebben enorme schade door de aanrijding. Uiteindelijk is de scooterrijder met spoed (A1) vervoerd naar het ziekenhuis.

Er is een Plaats Delict (PD) gemaakt om sporen veilig te stellen. De verkeerspolitie is onderweg om te kijken of nader onderzoek noodzakelijk is.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

Tijdens de afhandeling van het ongeval kwamen een wielrenner en een fietser op een fatbike in botsing met elkaar op het naastgelegen Gildepad. De wielrenner liep daarbij letsel op en is voor controle vervoerd naar het ziekenhuis.