Home Den Haag Gewonden nadat auto tegen paal klapt, lachgasflessen aangetroffen Neherkade Den Haag

Gewonden nadat auto tegen paal klapt, lachgasflessen aangetroffen Neherkade Den Haag

Den Haag – In de nacht van zondag 22 op maandag 23 september zijn bij een ongeval op de kruising van de Neherkade met de Waldorpstraat twee gewonden gevallen.

Omstreeks 01:10 knalde een personenauto door nog onbekende oorzaak tegen een paal aan, de inzittenden van de auto raakte hierdoor gewond.

Na de melding kwamen naast meerdere politie-eenheden ook twee ambulances met spoed ter plaatse. De hulpdiensten ontfermen zich over de slachtoffers terwijl de politie zorgt voor een veilige werkomgeving.

In de auto zijn meerdere lachgascilinders aangetroffen. De cilinders waren bij het aantreffen nog ijskoud wat meestal betekent dat de flessen korte tijd hiervoor gebruikt zijn. Of dit ook te maken heeft met de oorzaak van het ongeval is niet bekend.

De bijrijder van de auto is na een korte controle in de ambulance weer uitgestapt, hij hoefde niet vervoerd te worden. De bestuurder kwam er minder goed vanaf, hij moest vervoerd worden naar het ziekenhuis en de politie heeft op basis van de bevindingen zijn rijbewijs ingevorderd.

De lachgascilinders zijn door de politie meegenomen naar het politiebureau. Een berger heeft de wagen, die flinke schade heeft opgelopen, afgevoerd.