Home Den Haag 1 maart Twee aanhoudingen na woningoverval Bullstraat Den Haag

1 maart Twee aanhoudingen na woningoverval Bullstraat Den Haag

Overval De Bullstraat Den Haag (2)

Den Haag – Een 53-jarige man en 47-jarige vrouw werden zaterdag 1 maart het slachtoffer van een overval door drie mannen op hun woning aan de De Bullstraat. Een 27-jarige man en een 37-jarige man werden enige tijd later aangehouden op verdenking van het plegen van de woningoverval. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 16.15 uur werden de slachtoffers in hun woning in de De Bullstraat overvallen door drie mannen. Hierbij bedreigden zij hen met een vuurwapen. Er onstond een vechtpartij tussen twee overvallers en het mannelijke slachtoffer. Hij zag kans om zich te verdedigen door een flesje met zoutzuur in de richting van de overvallers te gooien. Hierbij raakte het slachtoffer en waarschijnlijk één van de overvallers gewond. Hierna vluchtten zij weg in de richting van de Laakkade. De overvallers wisten enkele goederen weg te nemen.

Aanhoudingen
Alle beschikbare eenheden gingen direct ter plaatse en keken uit naar de verdachten. Enige tijd later wisten zij de twee verdachten aan te houden. Ook werd de vermoedelijke vluchtauto aangetroffen en in beslag genomen. De derde verdachte werd niet meer aangetroffen. Vermoedelijk is deze verdachte in aanraking gekomen met het zoutzuur.

Tips? Bel de politie!
De politie is op zoek naar getuigen. Bent u getuige geweest van de overval of heeft u anderszins informatie die de politie kan helpen bij deze zaak? Bel dan met de recherche van politie Laak via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met M. via 0800-7000.

Overval De Bullstraat Den Haag (4)

Overval De Bullstraat Den Haag (8)

Overval De Bullstraat Den Haag (9)

Foto’s Patrick Kramer

MRF_9141

MRF_9146

MRF_9148

Foto’s Marofer.nl