Home 's-Gravenzande 10 juli Steekincident blijkt uit de hand gelopen ruzie

10 juli Steekincident blijkt uit de hand gelopen ruzie

IMG_3414

‘s-Gravenzande – Politieagenten kregen vrijdag 10 juli om 00.45 uur een melding van een steekincident op de Sluiswachterstraat. Agenten hielden twee verdachten aan. Na onderzoek bleek dat er sprake was van een uit de hand gelopen ruzie.

Agenten die naar de Sluiswachterstraat werden gestuurd voor een steekincident troffen daar een lichtgewonde 41-jarige ’s-Gravenzander en een vrouw die in een woning op de grond lag aan. De man en de vrouw waren mishandeld door een 24-jarige Naaldwijker die verhaal kwam halen na een mishandeling van een familielid.

De 24-jarige ging in de Sluiswachterstraat verhaal halen nadat hem ter ore was gekomen dat zijn zusje was mishandeld door een 18-jarige ‘s-Gravenzander. In de woning van laatstgenoemde, waren echter ook de ouders van de jongen aanwezig. Er ontstond een ruzie waarbij de vader een oppervlakkige snee opliep door een mes. De moeder raakte gewond toen zij door de Naaldwijker werd weggeduwd. De Naaldwijker vluchtte vervolgens de woning uit, op de hielen gezeten door de zoon van het stel, die een mes bij zich had. Zowel de 18-jarige als de 24-jarige werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. De vrouw werd ter controle naar het ziekenhuis vervoerd, de man kon ter plaatse behandeld worden. De recherche onderzoekt de zaak.

IMG_3413

IMG_3416

IMG_3421

IMG_3422

IMG_3424

IMG_3425

Foto’s 0174meldingen