Home Hollands-Midden 12 januari Verdachte steekincident aangehouden door arrestatieteam

12 januari Verdachte steekincident aangehouden door arrestatieteam

dsdsaads (5)

Alphen aan den Rijn – Een 26-man met onbekende woon- of verblijfplaats is in de nacht van zaterdag 11 op zondag 12 januari in een woning aan de Wagenmaker aangehouden door een arrestatieteam. De aanhouding volgde na een steekincident in de woning, waarbij twee personen lichtgewond raakten.

Iets na middernacht kreeg de politie de melding dat in een woning aan de Wagenmaker een steekincident zou hebben plaatsgevonden. Ter plaatse kwam één van de twee slachtoffers – een 21-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn – het portiek uitgelopen. Een tweede slachtoffer bevond zich nog in de woning met de verdachte.

Arrestatieteam
De verdachte schreeuwde vanuit de woning dat hij een vuurwapen en een handgranaat had. Op basis van deze uitspraken besloot de politie een arrestatieteam in te zetten en de omliggende woningen te ontruimen. Na enige tijd wist het tweede slachtoffer – een 27-jarige man uit Alphen aan den Rijn – de woning te ontvluchten. Aanwezige politieagenten en leden van het arrestatieteam wisten de verdachte aan de praat te houden, waarna het arrestatieteam hem uiteindelijk rond 1.30 uur in de woning kon overmeesteren en aanhouden. In woning werd geen vuurwapen of granaat aangetroffen. De slachtoffers konden ter plaatse worden behandeld aan hun verwondingen. De politie onderzoekt de zaak.

dsdsaads (1)

dsdsaads (2)

dsdsaads (3)

dsdsaads (4)

Foto’s Toon van der Poel