Home Den Haag 13 januari Overval op woonwagenkamp Strijplaan Den Haag

13 januari Overval op woonwagenkamp Strijplaan Den Haag

Den Haag – Een 33-jarige Rijswijker is maandag 13 januari het slachtoffer geworden van een woningoverval aan de Strijplaan. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer bevond zich rond 08:50 uur in zijn woning op het woonwagenkamp toen er twee mannen binnen drongen. Onder bedreiging van een wapen moest het slachtoffer een onbekend geldbedrag en enkele goederen afstaan. De twee mannen zijn er daarna vandoor gegaan in onbekende richting. Het slachtoffer raakte niet gewond.

Signalement
Man 1: 1,75-1,80 meter lang, normaal postuur, zwarte integraalhelm met een donker windscherm, heel donkergrijs soort regenjack met aan het uiteinde van de mouwen een reflecterende streep van 2 tot 3 centimeter breed en op borsthoogte een reflecterende streep over de breedte van de jas, een blauwe broek.

Man 2: 1,65-1,70 meter lang, normaal postuur, donkere integraalhelm met krassen.De man was gekleed in een donkere jas, kleur tegen zwart aan, van een glimmende stof en een kort model, op de rugzijde van deze jas stond een geel/goudkleurig embleem, blauwe spijkerbroek.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze woningoverval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Rijswijk via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. De recherche is specifiek op zoek naar getuigen die zich ten tijde van de overval (08.50) op het fietspad van de Strijpwetering in de buurt van het woonwagenkamp bevonden.