Home Haaglanden 16 november Vermiste vrouw gevonden in sloot Johan van Oldenbarneveldtstraat Honselersdijk

16 november Vermiste vrouw gevonden in sloot Johan van Oldenbarneveldtstraat Honselersdijk

Honselersdijk – De politie heeft donderdagochtend 16 november het lichaam van de sinds zaterdag vermiste 67-jarige vrouw uit Honselersdijk gevonden in het water aan de Johan van Oldenbarneveldtstraat in dezelfde woonplaats. Dit werd bevestigd door de politie.

De familie van de vermiste vrouw leefde al dagen in flinke onzekerheid. Ook werd er door een buurtbewoner een zoekactie op gestart waarbij het natuurgebied De Wollebrand werd afgezocht. Ook hierbij was de familie aanwezig. Tijdens de zoekactie deed de familie nog een oproep naar mensen die iets gezien hadden of die contact op konden nemen met de politie. Deze zoekactie leverde niks op.

Deze ochtend werd de omgeving van het kleine haventje aan de Johan van Oldenbarneveldtstraat afgezet door de politie. De politie deed onderzoek bij het water. Ook werd de brandweer opgeroepen. Al snel werd duidelijk dat er in het water een lichaam was gevonden. Ook werd snel bekend dat het ging om een vrouw.

Na lang onderzoek werd het lichaam door de brandweer uit het water gehaald. Hierna werd ook op de kant nog onderzoek gedaan. Korte tijd later kon de politie bevestigen dat het ging om de sinds zaterdag vermiste vrouw uit Honselerdijk.