Home Den Haag 18 april Man doodgeschoten op parkeerplaats Sylvain Poonsstraat Den Haag

18 april Man doodgeschoten op parkeerplaats Sylvain Poonsstraat Den Haag

Wateringen – Aan de Sylvain Poonsstraat in Den Haag is in de nacht van maandag op dinsdag een man doodgeschoten. De man zat in zijn auto die op de parkeerplaats stond. De hulpdiensten kregen de melding binnen iets voor half twaalf. Onder andere het MMT is gealarmeerd. Ter plaatse bleek er niets meer gedaan te kunnen worden. De politie heeft een groot plaats delict gemaakt en heeft schermen geplaatst om onderzoek te verrichten. Dit onderzoek moet uitwijzen wat de toedracht van de schietpartij is. De politie is druk aan het zoeken naar de dader(s) van de schietpartij, de dader(s) zijn mogelijk gevlucht in een auto. De politiehelikopter heeft vanuit de lucht mee gezocht.

UPDATE 31/10/2017;

Den Haag – De politie heeft dinsdagochtend 31 oktober een 32-jarige man uit Utrecht in de penitentiaire inrichting in Dordrecht aangehouden. Deze man wordt verdacht van de mogelijke betrokkenheid bij de liquidatie van Farid Souhali uit Houten, die in april werd geliquideerd in Den Haag. Op maandag 17 april in de late avond, rond 23.20 uur, vond er een schietincident plaats op het parkeerterrein aan de Sylvain Poonsstraat in Den Haag. Bij dat schietincident werd de 39-jarige Farid Souhali uit Houten overleden aangetroffen in zijn auto, een donkerkleurige Citroen C3. Uit het onderzoek van de politie bleek dat bij het schietincident een grijze stationwagen betrokken was. Omdat de politie in dit onderzoek meer tips kan gebruiken, werd er onder meer aandacht gevraagd in het televisieprogramma Opsporing Verzocht en in Team West.

Tips nog altijd welkom
Er is een uitgebreid onderzoek gedaan naar de achtergrond van het slachtoffer. Het onderzoeksteam van de politie zou graag nog mensen willen spreken die mogelijk iets hebben gezien of meer weten over de achtergronden van het schietincident. Informatie kan gedeeld worden via de Opsporingstiplijn op 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Ook het team Criminele Inlichtingen is voor dit onderzoek bereikbaar. Bel hiervoor 079-3458999.

Foto’s :  Jordy de Groot en Jasper Wennkes