District8.net | Homepage

18 maart Aanhoudingen na mishandeling en bedreiging met vuurwapen

0 Comments 🕔18.mrt 2018

Den Haag – Agenten hielden zondag 18 maart rond 15.30 uur twee verdachten aan voor mishandeling. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

Bij de meldkamer kwam de melding binnen dat er een vechtpartij gaande was in een kapperszaak op de Melis Stokelaan waarbij mogelijk geschoten zou zijn. Getuigen vertelden dat twee mannen de zaak binnen kwamen. Een van de verdachten mishandelde een 25-jarige Wateringer die in de winkel aanwezig was. Het slachtoffer raakte gewond. De andere verdachte bedreigde de aanwezigen in de winkel met een vuurwapen. Er ontstond een vechtpartij, waarna de twee verdachten vluchtten in een auto. Getuigen gaven snel een omschrijving en kenteken van de auto door aan de politie.

Uitpraatprocedure
De politie zag de auto kort daarna rijden op de Neherkade. Nog voor een stopteken gegeven kon worden, stapte de bijrijder uit het voertuig. Agenten hielden hem na een korte achtervolging te voet aan. Andere agenten startten een uitpraatprocedure waarna zij de bestuurder uit het voertuig aanhielden. De politie nam de twee verdachten, 21 en 22 jaar uit Den Haag, mee naar het politiebureau voor verhoor. Zij zitten nog vast en hun betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht. Forensische experts onderzochten de kapperszaak en het voertuig. Een vuurwapen is tot op heden niet aangetroffen. Ambulancepersoneel bracht het slachtoffer naar het ziekenhuis.

Iets gezien? Bel 0900-8844
De recherche onderzoekt het incident en komt graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of heeft u informatie die de recherche kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Uitpraatprocedure
Een uitpraatprocedure is een procedure die gebruikt wordt bij het veilig aanhouden van vuurwapengevaarlijke verdachten. Zij worden met getrokken wapens gecontroleerd door de politie uit het voertuig/de woning gehaald. De agenten houden daarbij, van achter een dekking, de verdachten onder schot. De verdachten krijgen vervolgens gesproken opdrachten om de arrestatie zonder risico’s te laten verlopen.

Foto’s: Marvin Hake & Liam Hubers

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties

Wees de eerste en plaats een reactie!

Plaats een reactie

Op District8.net geven wij u de mogelijkheid om te reageren.
(Disclaimer, copyright en de huisregels)

Voordat uw reactie zichtbaar is op de website zal uw reactie eerst bekeken worden door de redactie van District8.net

Zoek op onze site

Reclame

instagramposter

TwitterRecente reacties

Timmers

Timmers

@redactie: Is Transvaal en dus niet de Schilderswijk.

BEKIJK ARTIKEL
Bazzy

Bazzy

Als omwonende valt het mij vaak op hoe roekeloos deze

BEKIJK ARTIKEL
adriana

adriana

vreselijk! Je zult maar een vlucht moeten halen op the

BEKIJK ARTIKEL
jonas

jonas

tja alweer een verwarde man die doldwaas is geworden is

BEKIJK ARTIKEL
Bazzy

Bazzy

Dat moest helaas een keer misgaan. Ik kijk altijd extra

BEKIJK ARTIKEL
bertus

bertus

wat lees je dat toch veel over verwarden mensen in

BEKIJK ARTIKEL
Jelle

Jelle

Er zullen nu wel weer heel wat racisten reageren maar

BEKIJK ARTIKEL

Facebook.com/District8.net