Home Haaglanden 18 november Automobilist met kindje bekneld in auto na ernstig eenzijdig ongeval...

18 november Automobilist met kindje bekneld in auto na ernstig eenzijdig ongeval Wippolderlaan (N211) Wateringen

Wateringen – Op de Wippolderlaan (N211) in Wateringen heeft vanmorgen omstreeks 5:45 uur een ongeval plaatsgevonden. In verband met de ernst van het ongeval werden ook meerdere brandweereenheden en het traumateam uit Rotterdam opgeroepen. De Wippolderlaan is vanaf de Lozerlaan richting de A4 afgesloten.

Een automobilist heeft door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren. De auto is in de berm terecht gekomen en over de kop geslagen. De bestuurder kwam hierdoor bekneld te zitten in de auto. De brandweer heeft het voertuig moeten open knippen om bij het slachtoffer te komen. Het slachtoffer, een vrouw, heeft een nekbrace om gekregen en is door het ambulancepersoneel gestabiliseerd.

De brandweer heeft twee deuren van de auto weg geknipt. Hierna is het slachtoffer bevrijd. Het slachtoffer is in een vacuümmatras op de brancard gelegd en hierna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Ook een baby werd uit de auto bevrijd. Het letsel van het jonge kindje lijkt op het eerste oog mee te vallen. De baby is met de tweede ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het Mobiel Medisch Team ging onverrichte zaken terug naar Rotterdam.

Een berger is ter plaatse gekomen om de auto af te takelen.

      

Foto’s: Jordy de Groot