District8.net | Homepage

19 november Inzittende komt om het leven bij autobrand Prinses Beatrixlaan Rijswijk [VIDEO]

1 Comment 🕔19.nov 2018

Rijswijk – De hulpdiensten werden maandagavond kort voor half 11 gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk. Omstanders belde direct 112 nadat zij een explosie hoorde en een auto in brand zagen staan. Ook zagen zij nog iemand in de auto zitten. De hulpdiensten waren snel ter plaatse maar konden niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. De politie bevestigde dat bij de brand een persoon om het leven is gekomen. Deze kon de auto niet op tijd verlaten. De politie heeft een groot ‘Plaats Delict’ gemaakt en onderzoekt de toedracht van het incident. Een afrekening in het criminele circuit wordt niet uitgesloten.

 

De Forensische Opsporing (FO), de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) en het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) hebben de gehele nacht onderzoek gedaan op de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk. Een speciale politiekraan is vanuit Amsterdam ter plaatse gekomen, op de kraan staat een speciale bak die een voertuig afgesloten kan vervoeren. Het uitgebrande voertuig is hierop geladen en naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) overgebracht. De gemeente Rijswijk en de firma Vreugdenhil zijn momenteel bezig met het reinigen van het wegdek, hierna zal de Prinses Beatrixlaan weer worden vrijgegeven richting Den Haag.

 

UPDATE 23-11-2018: Rijswijk – Meerdere getuigen belden maandag 19 november omstreeks 22:30 uur de politie om te melden dat een voertuig na een ontploffing in vlammen stond op de Prinses Beatrixlaan. Een man die in het voertuig zat, is ter plaatse in het voertuig overleden. De politie gaat na uitgebreid onderzoek uit van zelfdoding.

Na controle door brandweer en het Team Explosieven Verkenning werd het uitgebrande voertuig veiliggesteld. Daarna zochten onder andere technisch en forensisch rechercheurs naar sporen in en rondom het getroffen voertuig. Aanwezige agenten spraken met meerdere getuigen. Ook werd een onderzoek naar de identiteit van de overledene gedaan. Na uitgebreid onderzoek, waarbij diversen personen in de leefomgeving van de man zijn gehoord, wordt een misdrijf uitgesloten. De uitkomsten van het onderzoek leidden tot de conclusie dat er naar alle waarschijnlijkheid sprake is geweest van zelfdoding.

Foto’s: Marvin Hake, Jasper Wennekes, Jordy de Groot & Martijn de Jong
Video; Jasper Wennekes en Marvin Hake

1 Reactie

  1. 🕔 11:01, 20.nov 2018

    GB

    Als dit echt weer een aanslag geweest is in t criminele circuit, ben ik heel benieuwd waar dit naar toe moet, gekker kan t haast niet worden, vreselijk !

Plaats een reactie

Op District8.net geven wij u de mogelijkheid om te reageren.
(Disclaimer, copyright en de huisregels)

Voordat uw reactie zichtbaar is op de website zal uw reactie eerst bekeken worden door de redactie van District8.net

Zoek op onze site

Reclame

TwitterRecente reacties

coby

coby

Als er geen belangstelling (meer) is voor deze fiets wil

BEKIJK ARTIKEL
GB

GB

Degene die zo laf is om er vandoor te gaan,

BEKIJK ARTIKEL
Frits vdE

Frits vdE

He maar zit er een kunst galerie op de brug?

BEKIJK ARTIKEL
GB

GB

Als dit echt weer een aanslag geweest is in t

BEKIJK ARTIKEL
GB

GB

Gemeente Delft veegt volgens mij nergens meer met een veegwagen

BEKIJK ARTIKEL
Lele

Lele

Helaas klopt het verhaal totaal niet, de 2 auto’s die

BEKIJK ARTIKEL
Jan

Jan

Ik heb deze trieste gebeurtenis in drie fase gevolgd.4daagse Tenslotte

BEKIJK ARTIKEL

Facebook.com/District8.net