Home Haaglanden 20 juni Aanhoudingen na woningoverval in Den Haag

20 juni Aanhoudingen na woningoverval in Den Haag

DSC_8433

Den Haag – Politieagenten hielden donderdag 20 juni om 11.30 uur twee vrouwen, 29 en 35 jaar en afkomstig uit Den Haag, aan op verdenking van betrokkenheid bij een woningoverval in de Hulshorststraat. Agenten kregen een melding dat een 68-jarige vrouw in haar woning werd overvallen. Het slachtoffer opende haar voordeur nadat er werd aangebeld en zag dat een vrouw voor de deur stond die verklaarde van een energiebedrijf te zijn. Het slachtoffer had geen afspraak met iemand van een energiebedrijf en wilde de vrouw niet in de woning laten. Er ontstond een worsteling waarna de verdachte wegrende.

Onderzoek
Onmiddellijk werd een onderzoek gestart waarbij ook rechercheurs van het overvallenteam Twister werden ingezet. In de omgeving werden de twee vrouwen aangehouden die voldeden aan het opgegeven signalement. De recherche onderzoekt de betrokkenheid van de vrouwen bij de overval.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met rechercheurs van het overvallenteam Twister via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

DSC_8437

DSC_8441

DSC_8431

Foto’s Richard Mulder