Home Den Haag 20 maart Lichtgewonde bij overval Den Haag

20 maart Lichtgewonde bij overval Den Haag

IMG_7190

Den Haag – Twee nog onbekende mannen overvielen vrijdag 20 maart rond middernacht een restaurant aan de Uilebomen in Den Haag. Hierbij raakte één van de aanwezigen lichtgewond. De politie zoekt getuigen.

De verdachten drongen rond 23.40 uur het restaurant binnen en bedreigden de aanwezigen, een handjevol mensen. Tevens mishandelden ze één van de aanwezigen, een 42-jarige Hagenaar/medewerker, hierbij raakte hij lichtgewond. De mannen vertrokken uiteindelijk en het is vooralsnog onbekend of zij buit hebben gemaakt.
Onderzoek

De politie startte direct na de overval een zoektocht. Hierbij werden onder andere speurhonden ingezet. Ook deed de Forensische Opsporing onderzoek op het plaats delict. Helaas heeft dit nog niet geleid tot verdachten.
Signalement

De verdachten zijn tussen de 16 en 20 jaar oud. Eén van hen droeg een zwarte jas met capuchon, heeft een negroide uiterlijk en heeft een klein postuur, de andere droeg een donkere jas met een pet, heeft een blanke huidskleur en blond haar. De verdachten zijn vermoedelijk te voet gevlucht in de richting van station Den Haag Centraal.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van de overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Of heeft u andere informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche van politiebureau Jan Hendrikstraat via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan! Bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

IMG_7198
IMG_7200
IMG_7208
IMG_7223

Foto’s Daan van den Ende