Home Den Haag 21 december Poging overval op automobilist Koxwater Den Haag

21 december Poging overval op automobilist Koxwater Den Haag

MRF_7621

Den Haag – Op het Koxwater probeerden twee mannen op zaterdag 21 december om 15.30 uur een automobilist te overvallen. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Agenten kregen een melding dat twee mannen de bestuurder van een bedrijfsauto probeerden te overvallen. De man, een 22-jarige Hagenaar, verklaarde tegen agenten dat hij zojuist was bedreigd door twee mannen met bivakmutsen op die hem uit de bestelauto probeerden te trekken. Het slachtoffer duwde de mannen weg, sprong uit zijn auto en rende weg. De verdachten achtervolgden de man en wisten hem in te halen. De drie mannen raakten met elkaar in gevecht waarbij het slachtoffer lichte verwondingen op liep. Hierna renden de twee verdachten zonder buit weg. Ambulancebroeders onderzochten ter plaatse de man aan zijn verwondingen. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Signalement
Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

Verdachte1: Man met getinte huidskleur van 25-30 jaar, smal postuur, gewicht van ongeveer 60 kilo en een lengte van ongeveer 1.70 á 1.75 meter.

Verdachte 2: Man, smal postuur met een lengte van ongeveer 1.70 á 1.75 meter.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze poging ov erval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Ypenburg-Leidschenveen via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

MRF_7626-1

MRF_7633

MRF_7641

Foto’s Marofer.nl