Home Delft 22 januari Groot onderzoek na aantreffen van lichaam in woning Kloosterpad Den...

22 januari Groot onderzoek na aantreffen van lichaam in woning Kloosterpad Den Hoorn [VIDEO]

Den Hoorn – Maandagavond 22 januari werden de ambulancedienst en de politie gealarmeerd voor een incident aan het Kloosterpad in Den Hoorn. Ter plaatse bleek er een incident in een woning. Wat de melding van de ambulancedienst was is niet bekend. In de woning is door hulpverleners een overleden persoon aangetroffen, zoals gewoonlijk wordt er bij de vondst van een overleden persoon een onderzoek gestart. Leden van de Forensische Opsporing (FO) en van de Technische Recherche kwamen ter plaatse. Leden van de FO zijn in witte pakken naar de woning gegaan en hebben verschillende sporen veiliggesteld.

Even later is er door de politie een TGO (Team Grootschalige Opsporing) gestart. In de woning was nog een hondje aanwezig, deze is door de dierenambulance meegenomen en elders opgevangen. Het lichaam is de volgende ochtend rond 06:00 meegenomen door een begrafenisondernemer voor verder onderzoek. Hoe het slachtoffer precies om het leven is gekomen is nog niet bekend. De woordvoerder van de politie zegt dat het lichaam onder “verdachte omstandigheden” is aangetroffen en daarom een groot onderzoek is gestart.

UPDATE 21-02-2018 14:30; Den Hoorn – Woensdagochtend 21 februari hield de politie twee mannen en een vrouw aan die verdacht worden van betrokkenheid bij de moord op een 59-jarige man uit Den Hoorn. De drie werden in hun woningen aangehouden. Het gaat om een 19-jarige man uit Heemskerk, een 40-jarige man uit Didam en een 43-jarige vrouw uit Delft.

Aanhoudingen
De drie zitten vast voor verhoor (in alle beperkingen) en worden vrijdag 23 februari voorgeleid aan de rechter-commissaris. De recherche sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Foto’s en video Jasper Wennekes