Home Overig nieuws 23 mei Vrouw zwaargewond bij steekincident, klopjacht op dader

23 mei Vrouw zwaargewond bij steekincident, klopjacht op dader

Den Haag – Een 49-jarige vrouw raakte donderdag 23 mei om 19.50 uur zwaargewond bij een steekincident op de Loosduinsekade, nabij de Van Geenstraat. Het slachtoffer werd vermoedelijk neergestoken door haar ex-partner.

Tegen acht uur kreeg de politie meerdere meldingen van een ernstig incident in de woning. Politieagenten die ter plaatse kwamen, zagen in de deuropening een vrouw zitten die zwaargewond was. Zij verklaarde kort dat zij was neergestoken door haar ex-partner. De GGD vervoerde de vrouw met meerdere ernstige steekwonden naar het ziekenhuis, waar zij werd geopereerd en opgenomen. Haar toestand is stabiel.

Klopjacht
De politie startte direct een grote klopjacht op de vermoedelijke dader. Daarbij werden drie verdachten aangehouden waarvan nog niet duidelijk is wat hun rol tijdens het incident is geweest. De vermoedelijke dader is nog voortvluchtig. De politie is een groot opsporingsonderzoek gestart en zet alles op alles om deze verdachte zo spoedig mogelijk aan te houden.

Oproep getuigen
Bent u getuige geweest van dit steekincident of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Segbroek via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.