District8.net | Homepage

23 september Fietser omgekomen bij aanrijding met auto Generaal Spoorlaan

0 Comments 🕔23.sep 2017

Rijswijk – De hulpdiensten werden zaterdagavond met spoed gealarmeerd voor een aanrijding met letsel op de Generaal Spoorlaan in Rijswijk. Ter plaatse was er een fietser door een auto geschept de fietser raakte hierbij zwaargewond. Het slachtoffer had door de klap een hartstilstand gekregen en moest worden gereanimeerd. Omstanders zijn direct begonnen met reanimeren. Dit is hierna door de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team dat met de auto ter plaatse kwam overgenomen.

Het slachtoffer is ondanks alle hulp overleden. De automobilist heeft voor zover bekend geen verwondingen opgelopen en is meegenomen naar het politiebureau. De brandweer is later met spoed ter plaatse gekomen omdat er rook/stoom van de auto af kwam. De brandweer heeft de auto gecontroleerd. De Generaal Spoorlaan is i.v.m. het ongeval afgesloten. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) en de FO (Forensische Opsporing) zijn inmiddels begonnen met een groot onderzoek. De politie heeft rondom het ongeval schermen geplaatst.

UPDATE 24-09-2017

Rijswijk – Een 62-jarige fietser kwam zaterdagavond 23 september om het leven toen hij omstreeks 19:15 uur werd aangereden op de Generaal Spoorlaan. De politie hield drie mannen, 18, 19 en 45 jaar uit Den Haag, aan voor de mogelijke betrokkenheid bij het veroorzaken van de dodelijke aanrijding.

De fietser werd geschept door een auto. Omstanders stapten direct uit om hulp te verlenen, maar al snel bleek duidelijk dat het slachtoffer was overleden aan zijn verwondingen. Bij het ongeval waren meerdere auto’s betrokken. Agenten hielden de bestuurders van twee betrokken voertuigen, 18 en 19 jaar, en de eigenaar van een van de auto’s aan. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval en is op zoek naar meer getuigen.

Iets gezien?
De politie zoekt getuigen die iets hebben gezien om de toedracht van dit dodelijk ongeval te onderzoeken. Hebt u iets gezien? Neem dan contact op met de districtsrecherche Delft-Westland via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Foto’s Harry van Werven

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties

Wees de eerste en plaats een reactie!

Plaats een reactie

Op District8.net geven wij u de mogelijkheid om te reageren.
(Disclaimer, copyright en de huisregels)

Voordat uw reactie zichtbaar is op de website zal uw reactie eerst bekeken worden door de redactie van District8.net

Zoek op onze site

Reclame

instagramposter

TwitterRecente reacties

Jelle

Jelle

Er zullen nu wel weer heel wat racisten reageren maar

BEKIJK ARTIKEL
Hans Metsaars

Hans Metsaars

Deze aanrijding is niet de eerste keer en het wachten

BEKIJK ARTIKEL
A.van der Mei

A.van der Mei

Geweldig,gelukkig is de man in de rolstoel ongedeerd gebleven.Gewoon al

BEKIJK ARTIKEL
Jelle

Jelle

@fietser ja ja dat zal wel.

BEKIJK ARTIKEL
fietser

fietser

ik ben zelf een wielrenner en houd mij gewoon aan

BEKIJK ARTIKEL
Bazzy

Bazzy

Wat is dan precies het 'incident'?

BEKIJK ARTIKEL
J

J

Volledig met Martijn eens wat een onzin wordt er verkondigd

BEKIJK ARTIKEL

Facebook.com/District8.net