Home Den Haag 28 september Gewapende overval op Poolse supermarkt Nunspeetlaan Den Haag

28 september Gewapende overval op Poolse supermarkt Nunspeetlaan Den Haag

Den Haag – Aan de Nunspeetlaan in Den Haag heeft vrijdagavond omstreeks 22:15 uur een gewapende overval plaatsgevonden op een Poolse supermarkt. De politie heeft de winkel en de stoep voor de zaak afgezet met lint en doet onderzoek. Een man drong de winkel binnen en stal onder bedreiging van een vuurwapen geld en goederen uit de winkel. Het slachtoffer was op dat moment alleen in de winkel. De politie is op zoek gegaan naar de verdachte, die gevlucht was in de richting van de Staverdenstraat, maar heeft deze niet meer kunnen aantreffen.

De politie is dringend op zoek naar een blanke man van 185 lang in de leeftijdscategorie van 18 à 21 jaar oud, de man heeft een vol postuur, hij had dikke, donkere wenkbrauwen en groene ogen. Verder droeg hij een donkerkleurige jas met capuchon en had hij een donkerkleurige trainingsbroek aan met witte strepen op de broekspijpen. De man sprak in gebroken Engels tegen het slachtoffer. De politie benadrukte de man niet zelf te benaderen.

Heeft u iets gezien of gehoord op de bewuste dag tussen 21:45 en 22:30 uur in de omgeving van de Nunspeetlaan? Dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via het gratis nummer 0800-7000.

 

Foto’s: Mike van Doorn & Marvin Hake