Home Haaglanden 29 december Overval op Jumbo Den Haag

29 december Overval op Jumbo Den Haag

DSC_9923_1

Den Haag – Drie nog onbekende mannen overvielen zondag 29 december omstreeks 07.55 uur drie medewerkers van een supermarkt aan de Leyweg. De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer en de twee andere medewerkers werden die ochtend bij het betreden van de zaak door drie mannen overvallen. Het trio, dat maskers droeg, bedreigde daarbij de vrouw met een vuurwapen. De medewerkers werden enige tijd vastgehouden en na een korte tijd lieten de drie overvallers hen achter en verlieten, vermoedelijk zonder buit, de winkel. Ze vluchtten weg in de richting van de Lonnekerstraat. De politie startte direct een groot onderzoek waarbij meerdere politie-eenheden aan deelnamen. Een politiehelikopter zocht mee en maakte foto’s van de omgeving. De verdachten werden niet meer gevonden.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze poging tot overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Foto Marofer