Home Overig nieuws 29-jarige Delftenaar neergeschoten Schieweg

29-jarige Delftenaar neergeschoten Schieweg

Delft – De recherche van Bureau Delft onderzoekt een schietincident tijdens een verjaardagsfeestje aan de Schieweg. Hierbij raakte dinsdagochtend 19 juni rond 01.30 uur een 29-jarige Delftenaar gewond aan zijn been. Tijdens een verjaardagsfeestje in een daarvoor gehuurde zaal kregen twee groepen gasten ruzie.

Onbekend is nog waarover. De ruzie verplaatste zich naar buiten, waarbij uiteindelijk werd geschoten. Een 29-jarige Delftenaar liep hierbij een schampschot aan zijn been op. De verdachten reden vervolgens weg in de richting van Rotterdam. Een 24-jarige Rotterdamse vrouw, die mogelijk bij de ruzie betrokken was, werd aangehouden. Hetzelfde geldt voor een 23-jarige vriend (eveneens uit Delft) van het slachtoffer.

Op de locatie werden veel getuigen gehoord en deed de Forensische Opsporing uitgebreid sporenonderzoek. Hierbij werd ook gebruik gemaakt van een speurhond. De recherche van Bureau Delft onderzoekt de schietpartij en is op zoek naar getuigen van de ruzie en het schietincident zelf. Ook mensen die weten wie er bij het incident betrokken waren of wie de verdachten zijn, worden dringend verzocht om contact op te nemen met de recherche van Bureau Delft op telefoonnummers 0900-8844.

Video Remco Suiker