Home Den Haag 3 juli Twee zwaargewonden bij ongeluk tussen tram en scooter Escamplaan Den...

3 juli Twee zwaargewonden bij ongeluk tussen tram en scooter Escamplaan Den Haag

DSC_0005

Den Haag – Een man en een vrouw zijn zondagmiddag 3 juli zwaargewond geraakt na een ongeluk met een Randstadrail tram. De twee reden op de scooter op de Escamplaan ter hoogte van de Heiloostraat toen ze door nog onbekende oorzaak in botsing kwamen met een tram van lijn 4 richting De Uithof. Waarschijnlijk hebben de twee geprobeerd over te steken. Door het ongeluk kwam een van hen onder de tram bekneld te zitten. De ander kwam naast de tram terecht.

De meldkamer heeft groots opgeschaald en stuurde de brandweer, twee ambulances en politie. Daarnaast zijn er twee Mobiel Medische Teams ter plaatse gekomen. Te weten uit Rotterdam en Amsterdam. Zij kwamen beide ter plaatse met een traumahelikopter en landde op een veldje in de buurt.

Na de bevrijding en behandeling van de slachtoffers zijn zij beide naar het ziekenhuis vervoerd. Één naar het Westeinde ziekenhuis en het andere slachtoffer naar het nabije HAGA-Leyweg. In de ambulances zijn beide MMT-artsen meegereden. De ambulance naar het Westeinde heeft politiebegeleiding gekregen. De politie doet onderzoek naar het ongeluk.

DSC_0009

DSC_0010

DSC_0013

DSC_0028

DSC_0029

DSC_0032

DSC_0036

DSC_0039-a (25)

DSC_0043

DSC_0045

Foto’s Ben Boukes