Home Haaglanden 3 juni Drie mannen vluchten na crash tegen de Snelbinder Vlietpolderplein Naaldwijk...

3 juni Drie mannen vluchten na crash tegen de Snelbinder Vlietpolderplein Naaldwijk [VIDEO]

Naaldwijk – De hulpdiensten kregen zaterdagochtend 3 juni iets voor half drie een melding over een aangetroffen auto tegen een betonblok op het Vlietpolderplein in Naaldwijk. Ter plaatse aangekomen hulpverleners troffen een Mercedes met een cataloguswaarde van ruim 114 duizend euro aan tegen een pilaar van de Snelbinder, een fietsbrug over het Vlietpolderplein heen.

Agenten en ambulancepersoneel ter plaatse hebben geen inzittenden kunnen treffen. Ambulancepersoneel heeft stand-by gestaan mocht(en) de inzittende(n) zich melden. Niet veel later kwam de eigenaar van de auto ter plaatse die verklaarde als passagier in de auto te hebben gezeten.

Volgens de man heeft hij iemand 100 euro betaalt om hem thuis te brengen. Het ongeluk gebeurde toen de man lag te slapen. Na het ongeluk zijn zowel de chauffeur, als twee passagiers die achterin zaten gevlucht. Na het ongeluk is de man bij een passant ingestapt en richting ziekenhuis gereden. Echter zijn zij terug gekomen naar de auto. De man is onderzocht op letsel door ambulancepersoneel, maar vervoer bleek niet nodig. Berger Vreugdenhil heeft de auto geborgen. Deze is total-loss.

Foto’s: Redactie District8