Home Delft 30-jarige Rotterdammer overleden na waterongeval Dorppolderweg Schipluiden

30-jarige Rotterdammer overleden na waterongeval Dorppolderweg Schipluiden

Schipluiden – Zaterdagavond 8 juni zijn meerdere personen gewond geraakt nadat zij met een auto op de kop in het water terecht waren gekomen. Dit gebeurde aan de Dorppolderweg in Schipluiden.

Even na tien uur ging het goed mis. De bestuurder van de auto raakte de macht over het stuur kwijt en kwam in het water terecht. In totaal zaten er drie personen in de auto. Omstanders schoten direct te hulp en konden een van de de inzittenden uit de auto bevrijden, een ander kon zelfstandig uit het water komen. Een derde inzittende is door de brandweer uit het water gehaald.

Eén van de drie gewonden was er ernstig aan toe. Deze werd onderzocht door het Mobiel Medisch Team en de ambulancedienst. Het slachtoffer is hierna met spoed overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam. De andere twee inzittenden zijn door de ambulancedienst vervoerd naar naastgelegen ziekenhuizen.

De weg is afgesloten en de verkeerspolitie gaat samen met de afdeling Forensische Opsporing Verkeer onderzoek doen.

UPDATE 24-06-2024: De politie laat maandagmiddag 24 juni weten dat het zwaargewonde slachtoffer, een 30-jarige Rotterdammer aan zijn verwondingen overleden is. Het onderzoek naar het ongeval loopt nog.