Home Delft Politie verricht tweede aanhouding in onderzoek naar dodelijke steekpartij De Colignystraat Delft

Politie verricht tweede aanhouding in onderzoek naar dodelijke steekpartij De Colignystraat Delft

Delft – Dinsdagmiddag 1 september werden meerdere ambulances en de traumahelikopter met aan boord het mobiel medisch team (MMT) gealarmeerd voor een incident aan De Colignystraat in Delft. De inzet van het MMT bleek al snel niet benodigd en ook de gealarmeerde ambulances konden al snel retour, zonder vervoer van een slachtoffer.

De politie die massaal ter plaatse is, heeft 1 persoon aangehouden die met een laken over het hoofd overgebracht is naar het politiebureau. De politie heeft een groot ‘plaats delict’ gemaakt in de straat en doet onderzoek naar wat zich precies afgespeeld heeft. Hiertoe doen meerdere agenten buurtonderzoek in de straat. Tevens doen meerdere rechercheurs van de politie onderzoek op het plaats delict.

Update 19:35 uur: De politie meldt zojuist dat in de woning een steekincident heeft plaatsgevonden waarbij een 36-jarige man om het leven is gekomen. Forensisch specialisten doen de rest van de avond onderzoek in de woning om de toedracht van het steekincident te achterhalen.

De politie heeft een 60-jarige Delftenaar aangehouden. Zijn betrokkenheid bij het incident wordt onderzocht.

UPDATE: 20-10-2020
De hoofdofficier van justitie (HOVJ) heeft besloten een beloning uit te loven van 15.000 euro voor de gouden tip. Bel u tips gratis door via de opsporingstiplijn via 0800-6070 of bel anoniem met M. 0800-7000.

UPDATE: 29-10-2020
In het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 36- jarige man in een woning aan de De Colignystraat in Delft, hebben agenten op donderdag 29 oktober in Spanje een 23- jarige man aangehouden.

UPDATE: 3-11-2020
In het onderzoek naar de gewelddadige dood van een 36- jarige man in een woning aan de De Colignystraat in Delft, heeft zich op maandagavond 2 november een 22- jarige man uit Delft op een politiebureau gemeld.

Foto’s en video: Sven Poeze & Ian Venselaar