Home Haaglanden 4 januari Opnieuw zware aanrijding op kruising Zwartendijk met Grote Achterweg Naaldwijk

4 januari Opnieuw zware aanrijding op kruising Zwartendijk met Grote Achterweg Naaldwijk

IMG_0233

Naaldwijk – Rond tien voor acht heeft er voor de tweede keer in drie dagen, en de zesde keer in een jaar tijd, een ongeluk plaatsgevonden op de kruising van de Zwartendijk met de Grote Achterweg. Net als zaterdag kreeg een bestuurder die uit de richting van Monster kwam, geen voorrang van een bestuurster die vanaf de Grote Achterweg linksaf de Zwartendijk op wilde rijden.

Een forse botsing was het gevolg. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Automobilisten die richting Naaldwijk reden moesten omrijden via de Grote Achterweg. Dit omdat de politie het kruispunt deels afzette. Bestuurders vanaf de Grote Woerdlaan konden op hun beurt niet linksaf de Grote Achterweg op. Ambulancepersoneel heeft de bestuurster van de grijze auto onderzocht om letsel.

Dit bleek niet het geval. De ambulance keerde daarop retour. De verkeerspolitie heeft kort onderzoek gedaan ter plaatse. De bestuurster van de grijze auto heeft een proces verbaal gekregen voor het niet verlenen van voorrang. Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen. Berger Quartel heeft een van de auto’s meegenomen. De andere auto kon nog naar het schadebedrijf gereden worden.

IMG_0236

IMG_0241

IMG_0243

IMG_0245

Foto’s: Redactie District8/0174meldingen