Home Delft 6 juni Overzicht storm- meldingen Delft, Den Haag e.o.

6 juni Overzicht storm- meldingen Delft, Den Haag e.o.

Monster – De brandweer werd dinsdagmiddag 6 juni gealarmeerd voor een stormschade-melding aan de Tuinlaan in Monster. Aldaar hing een tak gevaarlijk los aan een boom. Omdat de brandweer op dat moment niks kon betekenen heeft de brandweer de omgeving afgezet met afzetlint.

t

Delft – De hoogwerker van de kazerne Delft kreeg dinsdagmiddag 6 juni een melding van een loshangend shutter van een raam. De politie was al reeds ter plaatse en had het fietspad uit veiligheid afgesloten. Omdat de brandweer een man tekort kwam heeft een agent de brandweermannen geholpen om de shutter weer vast te maken.

 

 

Delft – De brandweer van Delft is dinsdagmiddag 6 juni uitgerukt naar de Oliemolen in Delft. Aldaar was een lounge-stoel van een dakterras afgewaaid en hing gevaarlijk boven de stoep. Met behulp van een ladder is een brandweerman het dak op gegaan en heeft de stoel weer veilig op het dakterras gelegd.

 

Delft – De brandweer van Delft is dinsdagavond 6 juni uitgerukt naar het Oostblok in Delft. In de achtertuin van een woning hingen meerdere takken los. Deze hingen dusdanig gevaarlijk dat de brandweer de hoogwerker ter plaatse heeft laten komen met een takken zaag om de loshangende takken te verwijderen.

t

 

Delft – De brandweer van Pijnacker- Nootdorp werd dinsdagavond 6 juni gealarmeerd voor een melding ‘stormschade’ aan de Van Oldenbarneveltstraat in Delft. De politie had een melding gekregen van een verdachte situatie. Ter plaatse bleek door de wind een raam naar buiten te zijn geklapt. Hierdoor sneuvelde de ruit. De brandweer heeft het raam dicht getimmerd. De politie heeft de bewoner op de hoogte gesteld.

 

Den Haag – Dinsdagavond 6 juni waaide omstreeks 22:30 uur een flinke boom met wortel en al om aan de Hobbemaplein in Den Haag. De boom kwam op de stoep en op het fietspad tegen een bushalte neer. Dit zorgde voor overlast, waarop de brandweer heeft besloten de takken weg te zagen. Een deel van de stoep was nog begaanbaar, dus besloten ze de boom niet volledig te snoeien.

 

Foto’s Jasper Wennekes, Jordy de Groot, Mike van Doorn