Home Delfgauw 8 april Grote zoekactie naar vermiste jongen Delft

8 april Grote zoekactie naar vermiste jongen Delft

IMG_4450

Delft – In Delft heeft de Politie dinsdagmiddag 8 april gezocht in de omgeving van de J.J. Slauerhofflaan. De Politie zocht naar een jongen van rond de 12 jaar. De jongen was door nog onbekende reden weggelopen van zijn school aan de J.J. Slauerhofflaan. De school besloot alarm te slaan en de Politie te vragen om uit te kijken naar de jongen. Gezien de toestand van de jongen (autistisch) is besloten leden van het Parate Peleton (PP) ter plaatse te laten komen. Leden van het Parate Peleton hebben in de omgeving op de fiets gezocht naar het jongetje. De Politiehelikopter heeft ook enige tijd geholpen met het zoeken. Even leek het erop dat het jongetje spoorloos verdwenen was.

Omdat de jongen medicijnen nodig had, is de hulp van heel veel Burgernetdeelnemers ingeroepen. Niet alleen in Delft werd naar hem gezocht, maar ook in Delfgauw, Pijnacker, Schipluiden en Den Hoorn. Op dit bericht zijn meerdere tips gekomen en daaruit bleek dat de jongeman naar Maasland was gefietst.

De jongen heeft daar hulp gezocht bij een supermarkt en kon zijn familie laten weten waar hij was en dat het goed met hem ging.

IMG_4446

IMG_4458

IMG_4463

IMG_4442

Foto’s

IMG_2577

IMG_2581

IMG_2592

IMG_2596

Foto’s Daan van den Ende