Home Haaglanden 8 oktober Gewonde bij bedrijfsongeval Hooghe Beer Kwintsheul

8 oktober Gewonde bij bedrijfsongeval Hooghe Beer Kwintsheul

img_7253

Kwintsheul – Zaterdagmiddag 8 oktober werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een bedrijfsongeval in een bedrijf aan de Hooghe Beer in Kwintsheul. Twee ambulance’s meerdere brandweerwagens en het MMT uit Rotterdam werden met spoed ter plaatse gestuurd. De traumahelikopter met aan boord het MMT (Mobiel Medisch Team) is op de parkeerplaats van het bedrijf geland. De arts heeft samen met de verpleegkundigen van het MMT het ambulancepersoneel geassisteerd.

Het slachtoffer kwam tijdens het uitladen van een vrachtwagen terecht onder een stapel pallets die omviel. De brandweer werd gealarmeerd omdat er een mogelijkheid was dat het slachtoffer nog onder de pallets lag. Dit bleek later niet het geval. De brandweer heeft daarom ook niet meer dan hand- en spandiensten verricht.

Het slachtoffer is na stabilisatie op de schepbrandcard gelegd en de ambulance in gegaan. De hulp van de Arts van het MMT bleek niet noodzakelijk bij het vervoerd van het slachtoffer. De ambulance is met A1 (spoed) vertrokken naar het ziekenhuis. Het MMT is niet veel later opgestegen voor een inzet in Leiden. Hoe het slachtoffer er aan toe is is bij ons op dit moment niet bekend.

img_7255

img_7257

img_7259

img_8265

img_8270

img_8296

img_8308

img_8324

img_8334

img_8337

img_8373

img_8427

Foto’s Redactie District8, Jordy de Groot en Jasper Wennekes