Home Overig nieuws 9 juni 10-jarige jongen beroofd, politie zoekt getuigen

9 juni 10-jarige jongen beroofd, politie zoekt getuigen

Den Haag – Een nog onbekende man beroofde zondag 9 juni een 10-jarig jongetje van zijn gouden ketting op de Van Ostadestraat. Het slachtoffertje was buiten aan het spelen toen hij uit het niets beroofd werd.

De 37-jarige moeder van het slachtoffer kwam rond 20.30 uur naar de politie toe om aangifte te doen van de beroving. Het slachtoffer, afkomstig uit Pijnacker, was bij zijn oma buiten aan het spelen. De nog onbekende verdachte trok daar rond 18.45 uur de gouden ketting van zijn nek. Hij rende vervolgens weg in de richting van de Vaillantstraat, daar is hij rechtsaf gegaan.

Signalement
De verdachte is vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst. Hij is ongeveer 18 jaar oud en droeg ten tijde van de beroving een zwarte broek en een geel trainingsjack.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze straatroof of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek en het vinden van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Rijswijk via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.