Home Den Haag Twee mannen aangehouden na mishandeling van een voetganger Loosduinsekade Den Haag

Twee mannen aangehouden na mishandeling van een voetganger Loosduinsekade Den Haag

Den Haag – Zaterdagavond 27 april heeft er volgens getuigen een vechtpartij plaatsgevonden op de Loosduinsekade/Zuiderparklaan in Den Haag.

Direct werden de hulpdiensten ingeschakeld, meerdere politie eenheden kwamen direct ter plaatse. Ook heeft de politiehelikopter enige tijd in de omgeving gevlogen. Er is één persoon aangehouden door de politie, omdat deze persoon verwondingen zou hebben opgelopen is een ambulance ter plaatse gevraagd; na onderzoek in de ambulance is de aangehouden verdachte onder politie begeleiding afgevoerd naar het ziekenhuis.

Een tweede man, die aardig onder het bloed zat; is met enige tegenwerk weggestuurd door de politie.

UPDATE 29-04: Een woordvoerder van de politie heeft laten weten dat zij twee mannen hebben aangehouden, een 40-jarige Hagenaar en een 31-jarige uit Bolswaard na mishandeling van een voetganger. Er ontstond zaterdagavond 27 april een vechtpartij na een vermoedelijk verkeersconflict. Het slachtoffer werd op het hoofd geslagen en de twee mannen ginger er met een auto vandoor. Na een korte achtervolging werd de bestuurder (de Hagenaar) aangehouden. De bijrijder ging er te voet vandoor, maar werd eveneens aangehouden.