Home Rotterdam-Rijnmond Achtervolging door de politie eindigt in crash Staverenstraat Rotterdam

Achtervolging door de politie eindigt in crash Staverenstraat Rotterdam

Rotterdam – Vrijdagmiddag heeft er op de Van Staverenstraat in Rotterdam een ongeval plaatsgevonden tussen een dienstauto van de politie en een Mini Cooper na een achtervolging met meerdere eenheden van de politie.

Op de A20 was bij een ongeval de weg afgezet, daar reed de Mini Cooper hard door de afzetting heen, waarbij ook bijna een agent werd aangereden. Hier startte de achtervolging, die op de Van Staverenstraat in Rotterdam Overschie eindigde toen de Mini frontaal op een politievoertuig botste, nadat de politie de bestuurder vanuit twee kanten in de eenrichtingsstraat klem reed.

Bij de aanhouding van de bestuurder werd naast de Mini een vuurwapen aangetroffen, bovendien zag een omstander dat er vanuit de Mini ponypacks, papieren envelopjes waar waarschijnlijk cocaïne in zit, op straat werden gegooid. De politie heeft het aangetroffen wapen en de ponypacks in beslag genomen en zal hier verder onderzoek naar doen.

De bestuurder van de Mini is aangehouden. Een politieberger is ter plaatse om de voertuigen mee te nemen. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt.

Foto’s: Spa-Media