Home Haaglanden Advertentie: Ontwerp eenvoudig een persoonlijke kerstkaart

Advertentie: Ontwerp eenvoudig een persoonlijke kerstkaart

Dat het coronavirus een grote impact heeft gehad op 2020 is een feit. In de nieuwe 1,5 meter samenleving, de onzekerheden en het ‘nieuwe normaal’ is voor iedereen zwaar.

De komende feestdagen zullen ook anders dan anders verlopen. Wellicht is ‘blijf binnen’ de belangrijkste boodschap deze kerst. Gelukkig kan een persoonlijke kerstkaart jullie dichter bij elkaar brengen deze feestdagen.
En al is een kaartje sturen niet hetzelfde als gezellig samen tafelen met familie of vrienden, met een persoonlijke kerstkaart kaart verspreid je wel een beetje van het gevoel van de feestdagen.

Hoe persoonlijker uw kaart, hoe meer de ontvanger die zal waarderen. En persoonlijker dan een kerst- of nieuwjaarskaart met je eigen foto is niet mogelijk. Bij Fotobister maak je makkelijk een unieke kerstkaart met jouw eigen foto’s.

Het is leuk om te doen en het resultaat is prachtig. Laat zien hoe belangrijk je vrienden voor je zijn, ze verdienen dit jaar meer dan ooit een bijzondere kaart! en niet een kerstgroet op de sociale media of via de E-mail.

Een kerst- of nieuwjaarskaart maken bij ons is heel eenvoudig. Upload je foto, kies daarna een standaard kerstgroet of maak zelf een persoonlijke boodschap. Onze designsoftware staat vol met kerst cliparts. Zo maak je eenvoudig de mooiste kerstkaart met je eigen foto of tekst.

Als je tevreden bent over het ontwerp dan drukken wij die voor je af op echt fotopapier. Door gebruik te maken van fotopapier zien de wenskaarten er niet alleen beter uit, maar hebben ze een briljante glans en kleurweergave en ben je verzekerd van extra scherpe afdrukken. De kerstkaarten van 20x10cm worden geleverd met gratis enveloppen.

Kom je er online niet uit, dan bent je uiteraard welkom in onze winkel. Breng je digitale foto mee. En wij maken de kerstkaart gratis voor je op.

Lees meer: https://www.fotobister.nl/wenskaarten/