Home Den Haag Auto belandt op dak na rammen geparkeerde auto’s Harstenhoekweg Den Haag

Auto belandt op dak na rammen geparkeerde auto’s Harstenhoekweg Den Haag

Den Haag – Aan de Harstenhoekweg heeft een automobilist vrijdagavond een geparkeerde auto geramd die hierdoor tegen een geparkeerde auto ervoor gebotst is. De automobilist zelf kwam hierdoor met zijn voertuig op zijn kop terecht.

Direct werd naast een ambulance ook het Mobiel Medisch Team (MMT) met de traumahelikopter en de brandweer gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse bleek het letsel mee te vallen en konden de inzittenden van de auto zelfstandig het voertuig verlaten.

De bijrijder van de auto die op zijn kop terecht is gekomen, is ter plaatse door ambulancepersoneel nagekeken op verwondingen en onder A2 (zonder spoed) overgebracht naar het ziekenhuis. De automobilist is ter plaatse door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De inzet van de brandweer en het MMT bleek niet benodigd en beiden werden daarom gecanceld. Een berger kwam ter plaatse en heeft de twee geparkeerde auto’s met schade geborgen, om vervolgens de auto die op zijn dak terecht was gekomen, weer op vier wielen te zetten en ook te bergen.

Foto’s: Ian Venselaar